Kourtney dramatiska viktras – avslöjar hur mycket hon väger

Kourtney dramatiska viktras – avslöjar hur mycket hon väger
Kourtney Kardashian är inte den största kvinnan, men när hon avslöjar sin vikt är det svårt att inte tappa hakan. För skillnaden mellan henne och 8-årige sonen är inte särskilt stor...
Annons

Tv-stjärnan Kourtney Kardashian, 38, är utan tvekan den mest aktiva av systrarna Kardashian-Jenner när det kommer till träning. Och nu avslöjas det vad 152 centimeter Kourtney väger – efter tre graviditeter och hundratals timmar på gymmet.

Annons

I en bortklippt scen i familjens serie ”Keeping up with the Kardashians”, som People tagit del av, kan nämligen syster Khloé Kardashian inte hålla tyst. När Kourtney säger att hon varit ute och sprungit i värmen, samtidigt som hon skakar ihop en sallad, vänder sig Khloé om till vännen Simon och säger:

– Du vet att hon väger 43 kilo?

Kourtney Kardashian hävdar dock att så inte är fallet, utan svarar:

– Gissa vad, jag har gått upp ett kilo. Jag väger 44, säger hon.

Annons

Kourtney stoppar inte där, hon påpekar även att det bara skiljer 16 kilo mellan henne och 8-åriga sonen Mason som hon har tillsammans med exet Scott Disick.

– Du vet att Mason väger 28, säger hon till systern.

Efter sin senaste graviditet i december 2014, då sonen Reign föddes, så har Kourtney ägnat oräkneliga timmar åt träning. Fyra månader efter förlossningen delade hon med sig av en bild på när hon stod på en våg, som då visade att hon vägde 52 kilo. Då skapade den låga siffran ramaskri i hennes kommentarsfält, och Kourtney fräste ifrån med orden: ”Jag är 152 centimer lång, så alla kan slappna av”.

Noväl, Kourtney verkar vara den enda som inte slappnat av sedan dess…

FOTO: Ibl, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar