Komikern Amy Schumer har blivit mamma för första gången

Amy Schumer har blivit mamma
Komikern Amy Schumer och maken Chris Fischer har fått sitt första barn. Det var under måndagen som Amy avslöjande den glädjande nyheten i ett inlägg på Instagram.
Annons

Komikern och skådisen Amy Schumer, 37, hyllas ofta för sina rappa svar på tal och åsikter. Det är hon som pausar showen i ett fullsatt Tele 2-arena när en kille skriker ”visa pattarna” för att slänga ut honom.

Annons

I februari 2018 gifte hon sig med maken Chris Fischer, 39, i Malibu, Kalifornien, och i samband med giftermålet började ryktena cirkulera om att den prisbelönta komikern var gravid. Hon bekräftade ryktena senare i oktober samma år via sin vän Jessica Yellin, tidigare korrespondent i Vita huset för CNN, som meddelade nyheten i ett inlägg på sin sajt News not noise.

Inlägget innehöll en lista på kandidater som Amy rekommenderat inför det stundande valet till senaten och representanthuset i USA. Det avslutades sedan med den anspråkslösa meningen:

”Jag är gravid, Amy Schumer”.

Amy Schumers barn har kommit till världen

Nu, 7 månader efter gravidavslöjandet, är barnet här och Amy la ut en bild på Instagram där hon hälsade sonen välkommen till världen.

”Vår kungliga bebis har fötts”, skriver hon intill bilden på familjen.

Anledningen till att hon skriver att bebisen är kunglig är att hon var gravid samtidigt som hertiginnan Meghan Markle, 37, som födde sin son strax efter Amy Schumer. Komikern har vid flera tillfällen under graviditeten jämfört sig med den brittiska kungligheten i sociala medier.

Amys lille pojke föddes runt 23-tiden på söndagskvällen och paret har ännu inte bestämt sig för vad han ska heta.

Kändisarna gratulerar Amy Schumer efter förlossningen

I kommentarsfältet till inlägget har flera kändisar gratulerat paret och önskar dem lycka till.

”YASSS MAWMA! Grattis!”, skriver Jersey Shore-profilen Nicole ”Snooki” Polizzi, 31.

”Grattis!!!! Sov när du kan. Seriöst. Krama dig själv. Välkommen till den bästa och galnaste tiden i livet. Kanske”, skriver skådespelaren Selma Blair, 46.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…