Kissies ilska efter följarens intima fråga om pojkvännen: ”Ni har ingen aning”

Alexandra Kissie Nilsson rasar efter frågan om sin pojkvän Andreas Hellmers.
Alexandra "Kissie" Nilsson ryter ifrån mot sina följare efter att ha fått frågan om när hon och pojkvännen Andreas Hellmers ska skaffa barn.
Annons

Flera gånger har följare rasat mot Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, efter olika inlägg eller bilder, men den här gången är det bloggaren som är upprörd över en kommentar hon fått. En läsare har nämligen ifrågasatt varför profilen inte skaffar barn med sin pojkvän Andreas Hellmers, 36.

Annons

”Andreas njuter nog när du åker iväg hela tiden på dina resor. Blir inga barn gjorda, men det lär det inte bli ändå. Vill inte Andreas ha barn? Han ha sju snart åldern inne och snart för gammal. Och du 30 snart… Du tänker bara på bloggen och ut och resa själv. Och Andreas måste vara hundvakt både till sin och din. roligt liv ni lever…”, skriver följaren bland annat.

Annons

I ett nytt blogginlägg ryter Alexandra Nilsson därför ifrån mot gravidkommentaren och skriver att hon är så trött på att kvinnor ska bli hetsade att skaffa barn.

”Det känns som att det är ganska vanlig att shame:a kvinnor som är ute och gör karriär, har ett eget liv och inte är en söt liten bebismaskin som är hemma och städar lägenheten.. När jag är ute och reser jobbar jag oftast, båda Tyskland-resorna har varit jobb och även resan innan det till Marocko. Vi kan väl alla vara överens om att kvinnor också ska få jobba och tjäna pengar 2018?”, skriver hon och fortsätter:

”Ni har ingen aning om hur ofta Andreas har varit ute och rest utan mig, eller hur? För han har också varit borta till och från och jag har varit hemma med hundarna, och det är absolut inga konstigheter. Vi är ju en familj, det är så man gör. Man stöttar den andra och försöker göra livet så enkelt som möjligt för varandra. Jag gissar att ni inte är inne på hans Instagram och skriver “nu blir inga barn gjorda om du är ute och reser och jobbar, fokusera på familjen!”

Alexandra ”Kissie” Nilsson skriver också att hon tycker att det är fult att förutsätta att alla vill leva samma sorts liv. I sitt svar skriver bloggaren att hon inte tycker om när någon försöker styra hennes liv åt henne.

Annons

”Sen tycker jag det är så tröttsamt att folk tar sig friheten att kommentera andras val här i livet. Om jag inte vill ha barn då? Jag kanske inte alls är intresserad av att ha det klassiska familjelivet, och det är helt och hållet upp till mig. Det är lika knäppt att jag ska lägga mig i hur många barn ni har, och kritisera antalet. ‘Jaha du har bara ett barn, vad egoistiskt! Barn måste ha ett syskon, så pass på! Börja göra barn nu'”, skriver hon och fortsätter:

”Så mitt liv är mitt liv, ni följer en del utav det. Detta gäller som sagt även andra bloggare. Förstår att det känns ibland som att ni känner oss och har rätt till att komma med åsikter, men det har ni inte. Precis som ni inte hade rätt att välja vem min partner skulle vara, det är mitt privata beslut. Kommer inte direkt göra en omröstning på Instagram “vem ska bli min pojkvän, Andreas eller Alladin?” så får ni välja haha. Det låter ju superknäppt, eller hur?”

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…