Kissie om gravidryktena: ”Om det blir en pojke…”

Kissie om gravidryktena: ”Om det blir en pojke...”
Nybliven sambo och längtar efter sin baby shower. Blir det en pojke tänker bloggerskan köpa flickkläder åt honom.
Annons

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, är sedan början av året tillsammans med Andreas Hellmers, 35, och sedan början av augusti är hon skriven i hans lägenhet i Sundbyberg, strax norr om Stockholm. Att hon är kär i pojkvännen råder det ingen tvekan om. Kissie berättade redan i våras hur bra han får henne att må och för en månad sedan, precis innan de blev sambo, la hon ut den här bilden på Instagram:

Annons

Obeskrivligt ?

A post shared by Alexandra Nilsson (@kissies) on

Så sent som i fredags skrev Kissie i sin blogg att det går rykten om att hon är gravid. Hon dementerar ryktena, men beskriver samtidigt hur sugen hon är på att snart bli mamma. Skämtsamt frågar hon sina bloggläsare om hon skulle sms:a bild där hon står och håller sig över magen till Andreas och skriva:

Annons

– “Hej älskling, jag är gravid av alla känslor. Let’s have a love child and buy blöjor. Kom igen, det blir romantiskt!”

I söndags var Kissie dessutom hos en väninna som hade baby shower och det fick henne att börja längta ordentligt efter att själv bli mamma. Även detta berättar hon om i bloggen:

– Jag blev ju så sugen på att få ha en egen baby shower när jag såg hur fint allting var.

Hon fortsätter:

– Men jag får nog vänta lite till iaf.. Om man inte kan ha en baby shower för mitt framtida barn! Eller måste man vara gravid för att få ha en?

View this post on Instagram

G'night 😘✨

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

Samtidigt berättar Kissie att hon tycker det var tråkigt att handla kläder åt en kompis barn, då hon väntade en pojke, och att det finns mindre att välja bland i pojkhyllan än i flickhyllan:

– Och nu pratar jag inte bara om färgerna rosa eller blått, för tjejer hade ju allt från små pälsvästar till fina klänningar och kjolar.. Och killar hade jeans och t-shirts. Små kepsar på sin höjd, men inte alls lika mycket fint som det fanns till tjejer!

Hon avslöjar därefter:

– Om jag får en pojke i framtiden kommer jag köpa tjejkläder till honom, mycket roligare och det finns så mycket fint i tjejhyllorna.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…