Kissie avslöjar sanningen om Instagram-bilderna: De är fejk

Kissie avslöjar sanningen om Instagram-bilderna: De är fejk
Alexandra "Kissie" Nilsson har länge fått kritik av sina följare för att "fejka" sina Instagrambilder. Nu svarar bloggaren på kritiken – och avslöjar sanningen.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, har flera gånger fått kritik på Instagram av sina följare eftersom de anser att hennes bilder inte visar verkligheten. Nu väljer hon att avslöja sanningen bakom de ”perfekta” fotona hon visar upp. I en ny video på Youtube visar Kissie exakt hur hon gör att för att se ”smalare” och ”sexigare” ut på sina bilder.

Annons

”Idag vill jag visa er hur fejk mina bilder är på Instagram. Och även alla andras. Jag vill inte att ni jämför med bilderna som ni ser på sociala medier, för dom är superstagade. Även mina! Jag bjuder på några jämförelser i olika klädesplagg i slutet så får ni se själva”, skriver hon.

Annons

I klippet poserar Kissie på ett sätt för att demonstrera hur hon ser ut på Instagrambilderna, men visar också hur hon ser ut när hon bara står som vanligt.

– Folk har reagerat på att jag drar in magen, putar med rumpan och gör allt för att se så sexig ut som möjligt. Men det är ingenting jag vill dölja, utan så är det. När jag tar mina bilder så gör jag allt i min makt för att se så bäst ut som möjligt. Man tar fram sitt finaste leende, drar upp axlarna, har bättre hållning och gör små justeringar, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag har läst att folk blir provocerade av sådana bilder och tycker att jag visar en skev verklighet. Och då vill jag säga att ni inte ska jämföra er med hur jag ser ut på bild, för riktigt så är det inte. Jag går ju inte runt så, och håller in magen och putar ut brösten på stan, det gör jag inte.

Annons

I kommentarsfältet hyllas nu Kissie av sina följare för att hon avslöjar sanningen.

”Så bra video. Hoppas den får många att inse att sociala medier inte bara är verklighet!”, skriver en.

”Så mycket respekt till dig och dina kloka ord! Stolt över att du lagt upp denna videon”, skriver en annan.

”Tack för denna videon! Det är så lätt att se en instagrambild och direkt börja jämföra med sig själv och anta att det är så någon ser ut dygnet runt. Du är grym”, skriver en tredje.

Foto: IBL, Youtube

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…