Kim berättar sanningen om namnbytet av Chicago: ”Inte enkelt”

Kim Kardashian och dottern Chicago.
Kim Kardashian ville inte döpa sitt tredje barn till Chicago, istället ville hon att dottern skulle heta efter hennes mormor. Det avslöjar Kim nu i en intervju med Ellen DeGeneres.
Annons

Det är inte lätt att välja namn till sina barn, det kan också Familjen Kardashian-stjärnan Kim Kardashian, 37, skriva under på. Efter North, 4, och Saint, 2, avslöjade stjärnan i höstas att hon ville ha ännu ett enstavigt namn till dottern som bars av en surrogatmamma och som föddes den 15 januari i år.

Annons

Men så blev det inte.

Dottern fick namnet Chicago, efter Kim Kardashians make Kanye Wests födelseort.

Nu avslöjar dock relitystjärnan att namnvalet inte var enkelt och att hon stod och valde mellan flera namn, bland annat ett efter hennes mormor Mary Jo.

– Vi skulle döpa henne till Jo efter min mormor Mary Jo, eller så skulle vi välja Grace och sen fanns ju Chicago, säger Kim i Ellen DeGeneres Show.

Ellen påpekar att Kim sagt att hon ville ha ett enstavigt namn, och Familjen Kardashian-stjärnan håller med.

Annons

– Ja, det var inte enkelt, jag tänker inte ljuga. Jag gillar verkligen den enstaviga grejen, erkänner Kim och Ellen frågar om dottern fick namnet på grund av att Kanye West är från Chicago.

– Jag vet inte faktiskt… Självklart för att han är från Chicago, men det är stället som gjorde honom till något.

Kanye West är känd lokalpatriot. Under en konsert 2013 ropade han ut i publiken:

– Jag är lyckligt lottad som är från Chicago, och eftersom jag är från Chicago så bryr jag mig inte ett skit! Alla från Chicago är väldigt uppriktiga. De bryr sig inte ett skit över vad någon säger så länge det är från hjärtat. Det är så det är att vara från Chicago eller från Mellanvästra USA.

Annons

Och namnet Chicago hyllas nu av Kanye Wests vänner.

– Kanye och Kim är en familj. Han förtjänar att kunna ge sitt barn namnet Chicago eftersom han gör så mycket för vår stad som han älskar så mycket. Och det är ett fräscht namn för ett barn. Jag älskar det, har Kanye Wests barndomsvän Common sagt till TMZ.

Fansen däremot var inte helnöjda med namnvalet.

”Chicago West låter som namnet på en ny sjukhussåpa som kommer sändas i höst på ABC”, skrev en besviken twittrare efter namnavslöjandet i januari.

Outch!

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…