Khloé Kardashians vårdnadsbeslut efter otroheten: ”Vansinnig”

khloé kardashian
Det har gått några veckor sedan det uppdagades att Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian. Efter uppbrottet vill Khloé inte att ex-pojkvännen ska träffa deras gemensamma dotter.
Annons

Det har gått en tid sedan uppgifterna kom om att Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 34, och hennes basketspelande pojkvän Tristan Thompson, 27, gått skilda vägar. Anledningen? Tristan ska ha varit otrogen – igen.

Annons

Få har nog undgått otrohetsskandalen som skedde bara dagar innan Khloé Kardashian födde parets gemensamma dotter True förra våren. Och nu hade han gjort det igen med ingen mindre än Khloés syster Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Basketspelaren hade setts hångla med Jordyn på en fest i Los Angeles.

Khloé ska sedan ha konfronterat både pojkvännen och Jordyn om händelsen och båda hade erkänt att ryktena stämde. Men med den första otrohetsskandalen färskt i minnet var detta droppen för Khloé, som gjorde slut på den tvååriga relationen med Tristan.

Vårdnadstvisten om gemensamma dottern

Två veckor efter att Tristan haffades med att ha varit otrogen, verkar det som att Khloé inte är redo för att mötas halvvägs med ex-pojkvännen när det kommer till deras gemensamma dotter.

Enligt uppgifter till sajten Radar Online så vill Khloé inte ha Tristan i närheten av sitt barn.

– Khloé försöker förhindra Tristan från att träffa True och det börjar göra honom riktigt förbannad, berättar en källa nära familjen Kardashian och fortsätter:

– Han är hennes pappa och är vansinnig på att hon försöker att använda True som en spelpjäs i henne spel! Tristan förstår vad han gjorde för fel, men han känner bara att det är riktigt orättvist av Khloé att försöka sätta True i kläm.

Som många fans är medvetna om, har Tristan inte setts på foton med sin dotter sedan Thanksgiving, men är villig att kämpa för True.

– Tristan kommer att ta Khloé till rätten om han måste och han vet att han kommer att vinna om det kommer till det, berättar källan för Radar Online.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…