Kenza tar en paus – efter tunga beskedet: ”Enorma skuldkänslor”

Kenza tar en paus – efter tunga beskedet: ”Enorma skuldkänslor”
I januari gick Kenzas pappa bort efter en längre tids sjukdom. Sedan dess har hon varit mindre aktiv på sina sociala medier. I ett hjärtskärande inlägg på sin blogg öppnar bloggerskan nu upp om sin pappas död.
Annons

Bloggerskan Kenza Zouiten Subosic, 26, har länge haft en komplicerad relation med sin pappa, bland annat då Kenza anklagat honom för bedrägeri. Till slut gick det så pass långt att Kenza tvingades säga upp kontakten med sin far, men på senare tid öppnade hon upp om att de återförenats. Tiden blev dessvärre kort för far och dotter. I januari avslöjade Kenza att hennes pappa avlidit efter en längre tids sjukdom.

Annons

– I lördags så somnade min pappa in. Vi trodde att vi hade lite mer tid kvar, men han fick en infektion och var redo att lämna. Det hela gick väldigt fort och pappa led inte. Men sorgen är ofattbar… Jag hade vant mig vid att ha honom i mitt liv igen. Prata med honom. Krama honom. Skratta med honom. Och nu är han borta igen. Jag går sönder, skrev hon då på sin blogg.

Annons

Sedan dess har Kenza försökt att bearbeta sorgen. Hon har därmed slutat att uppdatera på sina sociala medier så som både på Instagram och sin blogg – tills nu. I ett fint och utlämnande inlägg skriver hon nu om sina känslor kring sin pappas död:

– Det har gått en vecka sedan vi begravde pappa i Marocko och även om sorgen blir lite mer hanterbar för varje dag som går så kommer jag längre och längre ifrån dagen då pappa levde och det gör mig livrädd. Jag är rädd för att glömma honom, hans röst, hur han såg ut, glömma vår sista dag ihop, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

Annons

– Jag gråter inte längre det första jag gör på morgonen och det ger mig enorma skuldkänslor. Så fort jag kommer på mig själv med att sitta och skratta åt något så tvingar jag mig själv att tänka på pappa, på morgonen då jag klev in på hans rum och han var helt stilla, jag tvingar mig själv att tänka på bilden av min lillebrors ryggtavla när han bar pappas kista och hur vi pussade gravstenen hejdå. Jag förstår att livet måste gå vidare och jag vet att jag kommer komma dit också, men dessa dagar har jag haft väldigt svårt att förstå meningen med det hela.

Kenza väljer också att berätta om varför hon väljer att pausa livet på grund av sin pappas bortgång.

Annons

– Med enormt stöd från familj, släkt, vänner och min man så försöker jag ta mig tillbaka till min vardag igen. Jag är fortfarande ledig från jobbet och tar en dag i taget. När jag känner mig redo så kommer jag vara tillbaka här och försöka fortsätta livet som vanligt, men det kommer inte betyda att jag inte längre sörjer eller att jag inte längre tänker på pappa. För det kommer jag alltid göra, avslutar hon.

Vi på Hänt skickar alla styrkekramar i världen till Kenza.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…