Katrin Zytomierskas nya sorg – efter uppbrottet från sambon: ”Det gör så ont”

Katrin Zytomierskas nya sorg – efter uppbrottet från sambon: ”Det gör så ont”
Katrin Zytomierska och kärleken Alexander Klingstedt har valt att gå skilda vägar. Nu skriver Katrin om sorgen över att tvingas vara ifrån deras gemensamma son Falke.
Annons

Tidigare i februari berättade Katrin Zytomierska, 40, att hon och kärleken Alexander Klingstedt valt att gå skilda vägar. Hon förklarade att det bland annat berodde på att det inte alltid är lätt för en annan person att komma in i hennes liv och att hänga med i hennes tempo.

Annons

Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också”, skrev hon på Instagram då.

Tillsammans med Alexander fick hon sonen Falke för knappt ett år sedan och efter uppbrottet delar de på vårdnaden om honom. Nu har hon för första gången tvingats vara utan sonen i flera dagar och på Instagram berättar hon om sorgen och smärtan över det.

Åh Gud ge mig styrkan att hantera min nya situation där jag tvingas vara ifrån min bebis. Det gör så ont i min kropp värre än träningsvärk, blåmärken, axelont, hjärtesorg. Värre än den värsta smärtan jag någonsin fått erfara”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Annons

Det är första gången som jag inte fått träffa Falke på fyra dagar/tre nätter på raken och det har varit en kamp. Idag kommer han till mig igen och som jag längtar. Jag vet att han har det bra med sin pappa men det lindrar inte min smärta precis.”

Hon tillägger även att det kanske blir enklare med tiden, men att det trots det just nu är tungt.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar