Katrin Zytomierska vädjar till följarna efter mystiska åkomman: ”Vad ska jag göra?”

Katrin Zytomierska vädjar till följarna efter mystiska åkomman:
Katrin Zytomierskas ansikte har svullnat upp. Nu vädjar bloggaren och entreprenören till sina följare om hjälp.
Annons

I ett inlägg på Instagram som hon inleder med orden ”Tänkte om ni kanske är sugna på att lösa ett mysterium?” vänder sig nu Katrin Zytomierska, 40, till sina följare om råd. Hennes ansikte har nämligen svullnat upp och hon skriver att hon redan besökt läkare.

Annons

”Vad kan ha hänt med mig? Jag har inte ätit något nytt, ingen kräm eller annan hudvårdsprodukt.” skriver Katrin Zytomierska och säger att ansiktet började att svullna upp i lördags, men att det blir värre. Hon fortsätter:

”Det kliar inte men gör lite ont typ sticker. Ni ser att det är rött både på locken och under ögonen. Rött, svullet över, rynkigt/skrynkligt under. Fnöskigt. Märkligt! Har ingen allergi, har aldrig haft utslag vad tror ni?” skriver hon och vädjar till följarna:

”Vad ska jag göra?”

Hennes följare kommer med flera tips, alltifrån aloe vera till kortison till betapred. Många försöker också hjälpa henne med att lösa mysteriet.

”Påminner om mitt köldeksem jag fick efter ha utsatt ansiktet för hård kyla.” skriver en medan en annan säger att det kan bero på stress.

”Jag hade så vid en stressig period i mitt liv typ fjällade på ögonlocken. Såg exakt ut så där.”

Katrin Zytomierska meddelade i februari att hon separerat från sambon Alexander Klingstedt efter tre år ihop. Tillsammans har de sonen Falke, snart 1. Sedan tidigare har hon sönerna Ringo, 7, och Rambo, 4, med fotografen Bingo Rimér, 42.

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar