Katrin Zytomierska om stödet efter olyckan: ”Otroligt”

Katrin Zytomierska om trampolin-olyckan
Katrin Zytomierska skadade nacken när hon lekte med barnen. Allt dokumenterades och nu stöttas hon av sina tusentals följare med stöd och kärlek.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är en kvinna med många strängar på sin lyra. Förutom att hon driver framgångsrika företag så är hon även en supermorsa till sina tre söner. Tillsammans med exet Bingo Rimér, 43, driver hon inte bara ”Relationspodden” de har dessutom sönerna Ringo, 8, och Rambo, 5. Efter uppbrottet med den kände fotografen träffade hon Alexander Klingstedt, paret gick skilda vägar i våras och har sonen Falke, 1, tillsammans. Efter uppbrottet delar de på vårdnaden om honom.

Annons

Nyligen hoppade Katrin Zytomierska trampolin med sina barn och lät dem pröva på att göra volter för att sedan landa på en mjuk matta. Efter att sönerna lyckats ville inte Katrin Zytomierska vara sämre och tänkte att även hon testa på att göra en volt. Men det skulle hon inte gjort för den framgångsrika singelmamman skadade nacken så svårt att att hon inte kom upp utan omedelbart, liggandes på rygg, fick ringa Kry.

Annons

Men asså… framåtvolten gick ju så jääääävla bra. Så när Ringo säger ”Mamma, bakåtvolt är lättare” kändes det liksom som en bra idé. Asså knaket i min nacke går inte att beskriva med ord. Sen var jag så jävla körd.

 

Efter olyckan fick Katrin Zytomierska ta sig till sjukhus för att röntga sig och läkarna konstaterade att inget var brutet utan att skadan sitter i musklerna. Men smärtan var trots inga benbrott ett faktum, för sina följare på Instagram berättar hon att hon har otroligt ont. ‘

Det är ju otroligt jävla skitgulligt hur många sms jag får från vänner som undrar hur jag mår och om jag behöver hjälp med något. Skönt att veta att man har helt sinnessjuk backup så man kan ge sig på nya utmaningar och extremsporter i framtiden! Jag är bättre… gör inte alls ont så länge jag ligger ner. Kan stå/sitta/gå i ca 30 min sen måste jag lägga mig så nacken får slappna av ett tag”, skriver Katrin Zytomierska på sitt Instagram-konto.

Förmodligen måste hon ta det lugnt framöver och vila men hon har stort stöd av ex-pojkvännerna som alltid finns i hennes närhet.

Krya på dig önskar vi på Hänt.

Nöjesnyheterna som alla snackar om just nu-se dem här:

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas smärta – olyckan efter barnens ord

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas barnbesked – 7 månader efter uppbrottet

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…