Katrin Zytomierskas smärta – olyckan efter barnens ord

Katrin Zytomierska skadad nacke
Katrin Zytomierska blev utmanad att prova leken med sina barn – vilket hon inte borde ha gjort. Nu berättar Katrin vad som hände när hon skadade nacken.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, lät sina barn prova göra volter från en trampolin för att sedan landa på en mjuk matta. Självklart ville inte mamma Katrin vara sämre.

Katrin Zytomierska provade att slå en volt och fick hela hoppet filmat. Men när hon landat upptäckte hon att något inte stod rätt till.

Annons

I ett filmklipp upplagt på Instagram får följarna först se Katrins hopp. Sedan ligger hon ner och ringer ett videosamtal.

– Jag ringer Kry. Jag har skadat nacken, säger hon i klippet.

I en text till Instagram-klippet berättar Katrin hur det gick sedan.

Annons

Jag är okej. Åker från Gävle i nackkrage med ekande ord från ortopeden i min skalle. ”Gör inga extremsporter eller saker som påfrestar din nacke””, skriver Katrin Zytomierska till videon.

Hon fortsätter:

Men asså… framåtvolten gick ju så jääääävla bra. Så när Ringo säger ”Mamma, bakåtvolt är lättare” kändes det liksom som en bra idé. Asså knaket i min nacke går inte att beskriva med ord. Sen var jag så jävla körd.

Katrin Zytomierska fick rönta sig och läkarna konstaterade att inget var brutet utan att skadan sitter i musklerna.

Annons

Om det gör ont? Det gör ont. Men det går över. Kommer nog tänka en gång extra nästa gång jag funderar på att lyssna på nåt av mina barn som menar på att något är lätt”, skriver hon.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Katrin Zytomierska att hon nu äter smärtstillande och har gett sig ut på stan med nackkrage, något som orsakar frågor.

Och varenda expedit och varannan person på gatan frågar vad som skett och den första blicken jag får efter att jag svarat ”provade mig på en backflip i trampolin” är fanimej helt oslagbar. ”Ehhh aaaa ha. Oj då”. Vad de egentligen vill säga är ”Är du helt jävla dum i huvudet?!”” skriver Katrin Zytomiserka.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…