Kate Middleton och prins Williams på hemlig semester med barnen

Kate och Williams hemliga semester med barnen
Kate Middleton, prins William och barnen har varit lediga från både skola och jobb för att unna sig en semester.
Annons

Hertiginnan Kate Middleton, 36, och prins William, 35, fick sitt tredje barn, lilla Louis Arthur Charles, i april i år. Kate har varit mammaledig och njutit av bebisbubblan, men den 2 oktober var det slut med det, drygt fem månader efter Louis födsel.

Annons

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Kates första åtagande var att åka till en park där barn hade planterat grönsaker. Hon gick runt och kollade på grönsaksplantorna tillsammans med barnen och pratade med de anställda om vikten av att vara ute i naturen. Hertiginnan avslutade sitt första offentliga uppdrag efter förlossningen med att krama om alla barn, skriver Cosmopolitan.

Men enligt den kungliga författaren Duncan Larcombe hade Kate Middleton kunnat vara mammaledig en månad till.

– Det är tradition för de kungliga mammorna att vara lediga ett halvår från offentliga uppdrag, sa han till Harper’s Bazaar magazine, enligt tidningen Glamour.

Prinsparets sportlov med barnen

Nyligen fick dock prinsparet en välförtjänt veckas ledighet för att tillbringa mer tid med barnen. Det är nämligen inte bara svenska skolor som har sportlov den här perioden och både prins Georges, 5, och prinsessan Charlottes, 3, skolor höll stängt.

Prinsparet har inte avslöjat vad de ska göra på semestern, kanske lämnar de Kensington Palace för Anmer Hall i Norfolk. Familjen åker ofta till sitt gods på landet och det var även där de valde att ta sitt fina julkort.

Ett annat alternativ är franska alperna dit Kate och William reste med barnen 2016. Paret älskar skidåkning och nu kanske de äldre barnen är stora nog att själva susa nerför barnbacken.

Det är ännu oklart om det kommer att bli känt för allmänheten just vad familjen kommer att göra under sin ledighet. Men det är i alla fall klart att prinsparet kommer att återvända till sina offentliga uppdrag när veckan är över, skriver Town & Country.

Av: Eleonor Björch Lowe

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…