Kärleksavslöjandet under spritfesten i Farmen – då fann deltagarna varandra

Kärleksavslöjandet under spritfesten i Farmen – då fann deltagarna varandra
I Farmen igår kunde tittarna se att gruppen fick sprit som belöning efter att de klarat veckans alla uppdrag. Nu avslöjar deltagarna att det blev både fylla och kärlek på plats.
Annons

I gårdagens avsnitt av ”Farmen” på TV4 klarade deltagarna alla uppdrag för veckan som gått, och där med fick de då i vanlig ordning en belöning. Den här gången blev de extra glada över sin belöning – den innebar att deltagarna fick besöka det så kallade ”syndarummet”. Där inne möttes de av både alkohol och andra drycker att blanda alkoholen med.

Annons

– Folk blev verkligen fulla, det var inte mycket sprit. Det är hemskt egentligen, hur van man är annars, säger Jean-Pierre Marques, 31, till Aftonbladet och syftar på att deltagarna varken druckit alkohol eller ätit någon vidare mat på länge, och Stella Kibona, 32, instämmer:

– Med den kosten man ätit och så plötsligt får man drinkar och vin, hur mycket som helst. Det var inte många som mådde bra dagen efter. Det var några omgångar på toaletten och spy och kräkas, säger hon till tidningen.

Förutom att folk blev väldigt fulla så avslöjar Stella att det var några av deltagarna som fann varandra under kvällen.

Annons

– Visst hände det väl något, säger hon hemlighetsfullt utan att nämna några av deltagarnas namn, men hon är tydlig med att berätta att hon inte var en av dem.

Hmm.. spännande. Undra om vi får se något av det i programmet tro? Det återstår att de.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar