Kaos i TV4:s direktsändning efter tabben – tvingades avbryta intervjun

Kaos i TV4:s direktsändning efter tabben – tvingades avbryta intervjun
I dagens Nyhetsmorgon på TV4 drabbades programledaren Jenny Alversjö av ett skrattattack efter att hon ställt en fråga lite fel, och till slut får kollegan Jesper Börjesson avsluta frågan åt henne.
Annons

I dagens program av ”Nyhetsmorgon” i TV4 var det programledarna Jenny Alversjö, 44, och Jesper Börjesson, 46, som bjöd på underhållningen – i dubbel bemärkelse. De stod inte bara för timmar av nyheter och intervjuer, utan också för skrattfest. När Jenny ska intervju en av morgonens gäster bryter hon ihop av skratt, så pass mycket att hon inte lyckas slutföra sin fråga.

Annons

– Vi brukar ju vara i framkant i Sverige när det kommer till datasaker, säger Jenny men blir då avbruten av sin kollega:

– Datasaker? Jag brukar tycka att jag är gammeldags men det där toppar faktiskt vad jag brukar säga, säger Jesper då och ingen av dem kan hålla sig för skratt.

Annons

Annons:

Vad hon egentligen menar har hon svårt att framföra på grund av att hon skrattar alldeles för mycket, och till slut får hennes kollega avsluta frågan åt henne.

– Vad jag tror att Jenny ville få fram är att vi ligger i framkant med såna här saker, gör vi det även vad gäller influensers?, avslutar Jesper.

Ja, vad säger ni – skulle ni också kunna råka säga ”datasaker”?

Foto: TV4, IBL

Dela på:
Annons
Laddar