Kanal 5-profilens nya rumpingrepp – visar bilderna från operationen: ”Så nöjd”

Kanal 5-profilens nya rumpingrepp – visar bilderna från operationen:
Tv-profilen Anna-Lisa Herascu har gjort ännu en skönhetsoperation. Hon delar nu med sig av upplevelsen och resultatet på sin blogg.
Annons

Anna-Lisa Herascu, 22, medverkade i dokusåpan ”Ex on the Beach” 2015 och under sin medverkan träffade hon pojkvännen Andrijano Mijanovic, 25. Året efter var de båda med i samma dokusåpa igen, men den här gången som varandras ex, men allt slutade i att de fann kärleken i varandra igen.

Förutom att hon hittade kärleken i dokusåpan så var hon där även öppen med att hon opererat bland annat sina bröst. Nu har hon återigen gjort ett skönhetsingrepp och hon berättar om resultatet och upplevelsen på sin blogg.

Annons

Hon har gjort ett brazilian butt lift, vilket innebär att kirurgen fettsuger både mage och rygg för att sedan placera fettet på patientens rumpa. Operationen gjorde hon på en klinik i Turkiet och kostade henne cirka 55 000 kronor.

Min operation kostade 5000 pund, vilket motsvarar ca 55 000 kr. I Sverige ligger denna operationen på 90 tusen kronor och du får inte hälften av den aftercare som jag fick här”, skriver hon.

På bloggen finns även bilder från både operationsbädden och på resultatet.

Foto: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…