Justin Theroux bryter tystnaden om nya kärleken efter skilsmässan från Aniston

Justin Theroux bryter tystnaden om nya kärleken efter skilsmässan från Aniston
Efter flera veckors lång tystnad från skådisen Justin Theroux efter skilsmässan från Jennifer Aniston är han äntligen tillbaka på sociala medier – med en kärleksförklaring till valpar.
Annons

Han är tillbaka på Instagram! Skådisen Justin Theroux, 46, tog tillfälligt en paus från sociala medier efter att han och frun Jennifer Aniston, 49, meddelade den 15 februari att de skulle skilja sig. Skådisarna hade varit gifta i två och halvt år och tillsammans i sju när de gick ut med ett pressmeddelande om separationen där de sa att beslutet var ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”.

Nu uppdaterar den stora djurvännen Justin Theroux om kärleken till hundvalpar. I ett inlägg på Instagram taggar han Austins pet alive, ett hund- och kattstall där man kan adoptera en ny familjemedlem, och skriver:

Annons

”Ännu ett inspirerande besök med de fantastiska människorna och valparna på Austin pet alive. Jag kan inte förstår hur de gör det de gör, dag efter dag, så konsekvent och kärleksfullt för att rädda så många hundar och katter. Jag rekommenderar VERKLIGEN ett besök för att få näsan biten av en tandlös bebispitbull.”

I inlägget ses han gosa med flera urgulliga valpar, ett sätt att kanske glömma sitt ex Jennifer Aniston?

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar