Justin Therouxs elaka hämnd mot Aniston – berättar allt i bok

Justin Therouxs elaka hämnd mot Aniston – berättar allt i bok
Stackars Jennifer Aniston – inte bara att hon är nyseparerad från maken Justin Theroux, han ska dessutom skriva en hämndbok om deras förhållande!
Annons

Den 15 februari kom nyheten att Jennifer Aniston, 49, och maken Justin Theroux, 46, skiljer sig efter 2,5 år som gifta och sju år ihop. Förhållandet har enligt uppgifter till amerikansk press det senaste året kantats av flera häftiga gräl och ryktesspridningen att de var på väg att separera tog fart ordentligt efter sommaren.

Nu avslöjar sajten Radar Online att Justin planerar att skriva en hämndbok mot sin exfru. Anledningen är att han vill ha den som ett spelkort, ifall Jennifer Aniston beter sig fult under skilsmässan.

Annons

– Det här är inte Justins stil, men han känner att han behöver alternativ ifall Jen spelar fult, säger en källa nära skådespelaren till sajten.

Enligt samma uppgiftslämnare kommer inte Justin att spara på krutet.

– Jen har varit en mardröm att leva med och Justins vänner säger att det känns som ett skämt att Justin målas upp som den dåliga med tanke på vad hon gjort mot honom.

Annons

Jennifer Aniston var tidigare gift med Brad Pitt, 54, i fem år innan han bedrog henne med sin motspelare i filmen ”Mr. & Mrs. Smith”, Angelina Jolie, 42. Några år efter att äktenskapet med Aniston tog slut pratade Brad Pitt ut om hur tråkig han blev i Jens sällskap.

– Jen var inte tråkig, men jag blev tråkig själv, sa han i Parade 2011.

Enligt honom själv var det anledningen till att han sökte lyckan på annat håll.

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar