Josefine stormar ut i tårar efter TV3-profilens ord: ”Ser inte bra ut”

Josefine stormar ut i tårar efter TV3-profilens ord:
Jiar "Tarzan" Noori Raza får möta sin hemliga beundrare i TV3. Men hans bemötande mot henne slutar med att hon stormar ut från dejten i tårar.
Annons

Det var för två år sedan som Jiar ”Tarzan” Noori Raza, 22, var en av deltagarna i Paradise Hotel. Redan där slingrade han sig ur konfrontationer han inte ville ha och provocerade fram en och annan tår hos de resterande deltagarna. Nu är han tillbaka på TV3 och får möta Malin Gramer, 39, i ”Hemliga beundrare”. Den här gången handlar det inte om att spela och vinna pengar. Jiar har en hemlig beundrare som vill skrika ut sina känslor för honom.

Josefine Larsson träffade Jiar på Rhodos  för ett par år sedan och det slog gnistor mellan dem. Väl på hemmaplan bubblade känslorna upp kunde Josefine inte släppa honom, hon var tvungen att berätta vad hon kände.

Annons

– Vi har snackat om att vi ska ses men det händer aldrig så nu vill jag ta tag i det innan det är för sent, säger hon i programmet.

När Josefine kliver in i rummet och Jiar får se henne är hans känslor lite överallt, det går inte att ta miste på.

– Vad sjukt, jag är chockad på ett intressant sätt, säger han.

Alla kort läggs på bordet och Jiar undrar vad Josefine vill att deras träff ska leda till samtidigt som han visar tydligt hur obekväm han är i situationen. Han undviker att svara på hennes frågor och hon ledsnar snabbt.

– Jag tycker du är fin, men det är det här med förhållandet där det glappar. Jag är inte bra på det, säger han.

Annons

Men något rakt svar får Josefine aldrig, vilket gör henne förbannad.

– Det var inga bra svar. Jag är inte värd det här. Jag sitter och lyssnar på någon som inte ger mig svar på mina känslor. Här sitter jag och berättar att jag har känslor, och han sitter och säger att jag är en nice tjej som han kanske säger till 40 andra tjejer också, säger hon.

Intresset från Jiars sida var noll så Josefine reste sig upp från bordet och stormar ut i tårar.

– Det här ser ju inte bra ut, konstaterar Jiar.

Foto: Tv3

 

Dela på:
Annons
Laddar