Jonna Lundells plötsliga namnbyte efter dotterns födsel

Joakim och Jonna Lundells följare är upprörda över parets val att åka på utlandsresa med 3 månader gamla dotter Lunabelle.
Lunabelle är äntligen här – Jonna Lundell och Joakim Lundell fick sin dotter i söndags! På internet finns nu en förlossningsvideo, men där finns också ett plötsligt namnbyte från Jonnas håll.
Annons

I söndags fick Youtube-stjärnorna Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, äntligen sin lilla dotter –12 dagar efter beräknat förlossningsdatum! Som makarna tidigare berättat har hon fått namnet Lunabelle, och nu har hela familjen precis fått lämna BB för att åka hem till sin villa i Norrköping.

Innan förlossningen var det många om och men kring huruvida Jonna och Joakim fick filma förlossningen. I Norrköping fick de från barnmorskan ett tydligt nej, därför planerade de istället att föda i Stockholm. Men så blev det inte heller tillsist. På grund av platsbrist i Stockholm födde Jonna i Norrköping.

Annons

Men en förlossningsvideo blev det ändå! På makarnas Youtube-kanal finns nu videon som är full av känslor och kärlek. I videon hör vi bland annat Jonna berätta om själva förlossningen när Lunabelle väl tittat ut, och i samma veva hyllar hon Joakim.

– Jag är helt skakig fortfarande men, jag vill bara säga att wow! Vilken magisk upplevelse. Det har varit helt fantastiskt och Jocke har skött sig så bra, jag kommer börja gråta snart… Han har varit ett sånt bra stöd, säger Jonna och fortsätter:

– Han har skött sig så bra med bebisen från första stund, han har skött sig galant och vi är så lyckliga och så tagna av situationen. Förlossningen gick superbra, de tyckte att jag var jätteduktig och jag tyckte inte alls att det var så farligt.

Det är däremot inte det enda som händer på internet i Jonnas liv. Det är inte bara på Youtube som de har en stor skara följare. På Instagram har Jonna drygt 700 000 följare, och i flera år har hennes Instagram-konto hetat ”Sessano”. Men kort efter Lunabelles födsel bytte hon Sessano mot ”Jonnalundell”. Inte helt svårt att glömma bort, nu matchar hon sin make som i sin tur heter ”Joakimlundell” på Instagram.

Så för alla som undrat vart Jonnas konto tagit vägen – det finns kvar! Ni får bara hålla koll på att skriva in rätt namn.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…