Annons

Jonas Hallbergs pik efter utröstningen: ”LITE väl…”Annons


Stjärnstylisten Jonas Hallberg offrade sin plats i "Biggest Loser VIP" för att Loulou Lamotte skulle få stanna kvar. Efter sig lämnar han en vass pik till de kvarvarande deltagarna.

Stylisten Jonas Hallberg, 46, blev först att åka hem från slottet i årets omgång av ”Biggest Loser VIP”.

När det stod mellan Jonas Hallberg och lagkamraten Loulou Lamotte, 36, övertalade Jonas övriga deltagare att rösta hem honom.

Annons

– Det är ganska obvious vem ni ska rösta på. Loulou, eftersom du jobbar i hemtjänsten, hon har två små barn, problem med dittan och dattan och barnlämningar och fixa jobbat och allt det här. Då känns det så mycket viktigare för mig att jag kan ge det lilla, att du kan fortsätta vara kvar här och fortsätta din resa, säger Jonas Hallberg i programmet.

Därmed lade samtliga deltagare sin röst på Jonas Hallberg som fick packa väskan och åka hem. På Instagram lämnar stylisten en kommentar om att han fick lämna tävlingen. Där skriver han att han hoppas att LouLou Lamotte ska ”kick ass” på slottet. Jonas har tidigare stöttat sångerskan och peppat henne till att vara kvar i programmet.

Jonas tycks däremot inte vara ledsen över att åka hem, men han lämnar en pik till de kvarvarande deltagarna.

Det var JÄVLIGT jobbigt på slottet ärligt talat…. Men INTE träningen, kosten, tävlingarna och allt som handlade om vårat nya sunda levende…. Däremot att behöva hänga med vissa av dessa deltagare 24 timmar per dygn var ”LITE” väl mycket…. hahaha OMG!!!!  Inga namn nämnda!!!!”, skriver Jonas Hallberg.

Det har varit en del bråk på slottet. Det är framför allt Camilla Henemark, 52, och Anna Book, 46, som råkat i luven på varandra.

Att Jonas Hallberg valde att lämna tävlingen för att Loulou ska få vara kvar gick hem hos Jonas fans. I kommentarsfältet strösslas det med hjärtan.

Wow vilken inställning o bra attityd. Snacka om att lämna m flaggan i top”, skriver en följare.

Du har ett stort hjärta som lämnar frivilligt för att nån annan ska få chansen, fint”, skriver en annan.

TACK FÖR MIG!!!! ? Jag lämnar BIGGEST LOSER VIP med STORA hopp om att ❤️ @lamottemusic kommer att KICK ASS på slottet!!!! #biggestloserVIP #sjuan #tv4play #tv4 Det var JÄVLIGT jobbigt på slottet ärligt talat…. ? Men INTE träningen, kosten, tävlingarna och allt som handlade om vårat nya sunda levende…. Däremot att behöva hänga med vissa av dessa deltagare 24 timmar per dygn var "LITE" väl mycket…. hahaha OMG!!!! ? Inga namn nämnda!!!! Lämnade dock slottet med massa bra saker i ryggsäcken gällande kost och träning…. AMAZING!!!! ⭐️ Ett stort tack till vår FAB pt [email protected] och vår BABE till programledare ? @annabrolin Jag fortsätter min resa själv nu…. Kör redan på som tusan…. ?? Jag LOVAR!!!! #blodsvettochtårar UNDERBARA kommentarer jag fått från er ALLA ❤️ WOW alltså…. SÅÅÅÅ MYCKET KÄRLEK!!!! ❤️ Det betyder ALLT för mig!!!! TACK från djupet av mitt ❤️ #loveyouALL PUSS ? Och glöm ALDRIG bort #takecareofyourlovedones ALWAYS!!!! ❤️ ps! Den 9/10 är jag tillbaka i rutan på den STORA finalen!!!! Må bästa deltagare få vinna!!!! ⭐️ Kör järnet nu LOU LOU, ANNA, RUNAR, CAMILLA, MORGAN och BLONDIE!!!!

A post shared by Jonas Hallberg (@stylistjonashallberg) on

Här är samtliga deltagare i ”Biggest Loser VIP”

13
Visa bildspel

/
...
Visa mer

FOTO: Instagram, TV4

LÄS MER: Anna Books utbrott chockar kändisarna: ”Jätteblåst”

LÄS MER: Books oro efter bråket med Henemark: ”På riktigt rädd”

Annons


Annons


Laddar