Jon Henrik Fjällgren avslöjar hemliga flickvännen – i TV4:s direktsändning

Jon Henrik Fjällgren avslöjar hemliga flickvännen – i TV4:s direktsändning
Jon Henrik Fjällgren bryter nu tystnaden om sin hemliga flickvän, och lovar att hon kommer vara med under Let's dance fredagsfinaler i TV4.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 30, har fullt upp med att förbereda sig inför fredagens premiär av Let’s Dance i TV4. Den folkkäre artisten har definitivt tv-vana – 2014 slog han igenom i Talang, och året därpå samt ifjol deltog han i Melodifestivalen. Men dansa är något han inte riktigt gjort på allvar förrän nu.

Annons

Jon Henriks träning med danspartnern Katja Luján Engelholm verkar hittills ha gått okej, kanske beror det på att även kärlekslivet blomstrar. I en intervju med Expressen avslöjar Jon Henrik Fjällgren att han har en flickvän som spänt väntar hemma i lägenheten på att fredagsfinalerna ska dra igång.

Annons

Jon Henrik Fjällgren om flickvännen

Jon Henrik vill inte avslöja hennes identitet, utan lämnar cliffhangern att man under TV4:s direktsändningar definitivt kommer få bekanta sig med flickvännen.

– Det är lite hemligt än. Hon vill vänta med att berätta det så att jag säger ingenting, säger han och avslutar med löftet:

– Hon kommer absolut att vara på plats.

I höstas hintade Jon Henrik Fjällgren om att han träffat någon som fångat en del av hans hjärta. De hade träffats i Norge via gemensamma vänner.

”Det känns väldigt bra, det är en varm och kärleksfull tjej”, skrev han i ett meddelande till Aftonbladet.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…