Jockes och Jonnas glädjebesked efter ultraljudet: ”Wow vilken lättnad”

Jockes och Jonnas glädjebesked efter ultraljudet:
Joakim och Jonna Lundell avslöjade för några veckor sedan att de är gravida. Nu har de varit på ultraljud och fått ett glädjande besked.
Annons

Jonna Lundell, 23, och Joakim Lundell, 32, blev man och hustru sommaren 2016 och har i flera år försökt få barn. Det var i början av februari som Youtube-paret rörde alla till tårar när de tillsammans avslöjade på sin kanal att Jonna är gravid. Parets följare får vara med dem när Jonna gör testet och se dem brista ut i tårar när de får beskedet om att hon är gravid.

Annons

”Allt känns fortfarande så himla overkligt och det är ju så himla tidigt än”, skriver Jonna på sin blogg.

Paret delade nyheten med sina följare direkt när de fick beskedet, vilket var väldigt tidigt i graviditeten. Nyligen berättade Jocke och Jonna att det var för att de ville fira att de överhuvudtaget kunde bli gravida, oavsett vad som skulle hända. Och nu har de varit på sitt första ultraljud för att se barnet.

”Många tankar och känslor har strömmat genom våra kroppar innan det var dags att lägga sig i gynstolen”, skriver Jonna på sin blogg.

Men den nervositeten fick de släppa när de såg att allt var som de skulle i magen.

”Wow, vilken lättnad att, för det första, se att det faktiskt var något som låg därinne och såklart när hon sa att hjärtat tickade på jättefint”, skriver hon.

Annons

??????❤️

A post shared by Jonna Lundell ? (@sessano) on

De har nu kommit sju veckor in i graviditeten och paret ser minst sagt fram emot resan de har framför sig.

Stort grattis ännu en gång från oss på Hänt!

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar