Jocke och Jonnas skräckupptäckt i nya huset: ”Jättefarligt för gravida kvinnor”

Jocke och Jonna Lundell stäms på 4000 000 kronor
Makarna Jonna Lundell och Joakim Lundell har precis flyttat in i deras nya villa. Mitt i renoveringarna har de upptäckt en tråkig sak i huset som får gravida Jonna att bli orolig.
Annons

I början av februari fick Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 23, och Joakim Lundell, 32, reda på att de äntligen väntar barn efter att ha försökt i fem år. I samma veva som de fick beskedet flyttade de även in i sin nya villa i Norrköping och nu får deras fans följa deras resa mot ett nytt och trivsamt hem.

Annons

Men nu har de hittat en sak som de är mindre glada över. De har upptäckt att det finns svartmögel i huset.

Då har vi alltså upptäckt svartmögel i badrummet som är till vårt sovrum. Svartmögel ska vara JÄTTEfarligt för gravida kvinnor och för fostret då det kan ske missfall pga det och att fostret kan bli förlamat och få skador som påverkar dess utveckling. JÄVLA SKIT!”, skriver Jonna nu på sin blogg.

Jonna tycker också att hon känner av symptomen som man kan få av svartmögel, som påverkad andning, hosta och näsblod. För att undvika svartmöglet vägrar hon nu gå upp på övervåningen.

Jag har inte sett möglet med egna ögon då jag inte vågar gå upp på övervåningen. Det kanske är lite överdrivet men jag riskar INGENTING när vi inte ens vet hur mycket det finns än”, skriver hon och fortsätter:

Så himla tråkigt när sånt här sker alltså. Det badrummet som jag tycker är snyggast och som vi inte ens skulle renovera egentligen. Och när vi precis renoverat klart sovrummet så kan jag inte sova där längre. Så nu sover jag i ett annat rum från och med inatt.

Men de har tagit hjälp av Anticimex och fått svart på vitt hur läget ligger till. För att åtgärda detta ska de riva och renovera badrummet vid sovrummet.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…