Jessica Almenäs skräckupplevelse under OS – redo att fly efter händelsen

Jessica Almenäs skräckupplevelse under OS – redo att fly efter händelsen
Jessica Almenäs befinner sig i Sydkorea för att jobba med OS och en morgon vaknade hon upp av ett tjutande nödalarm och hennes första tanke var ”är det krig?!”.
Annons

Idag drar OS 2018 igång i PyeongChang i Sydkorea. På plats finns bland annat programledaren Jessica Almenäs, 42, för att rapportera om allt som händer på plats för Discovery.

Väl där berättar hon nu om en skräckupplevelse som hon var med om på sin blogg. En morgon vaknade hon av ett tjutande alarm på telefonen – ett alarm som hon inte ställt själv. På displayen såg hon att ljudet kom från en nödsituationsvarning. Men vad som faktiskt står på har hon svårt att tyda i och med att det står på landets språk.

Annons

Med tanke på var vi befinner oss så kändes det minst sagt läskigt. Jag var övertygad om att det var krig”, skriver hon på sin blogg.

Hon har tidigare berättat att hon känner en extrem rädsla för katastrofer. Men efter en stund av rädsla fick hon reda på att alarmet inte alls handlade om något krig.

Annons

Kunde heller inte somna om utan låg och lyssnade efter ljud utanför och funderade på om jag borde springa till skyddsrummet i berget vi fått information om av Discovery. Började höra av mig till de andra och fick till slut beskedet att det var en stor brand flera mil bort så det var bara att somna om”, skriver hon.

Puh!

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar