Jesper Parneviks hus står öppet för alla: ”Tiger Woods sa att vi var swingers”

Jesper Parneviks hus står öppet för alla:
Jesper och Mia Parnevik bjuder hem gäster i programmet "Parneviks" på TV3. De kan dessutom skryta med att det var de som parade ihop Tiger Woods och Elin Nordegren en gång i tiden.
Annons

Om det var ”tack vare” eller ”på grund av” Jesper, 50, och Mia, 47, Parnevik som Elin Nordegren, 35, träffade Tiger Woods, 39, låter vi vara osagt. Det var i vilket fall det svenska paret som tog med sin dåvarande barnflicka Elin till touren den där gången när världens då bästa golfspelare fick upp ögonen för svenskan.

Annons
Foto: All Over Press

– Han tyckte att hon var snygg och gullig. Så träffades de, berättar Jesper för Aftonbladet och Mia fyller i:

– De gick på dejt, sedan blev det som det blev. Två vackra barn blev det, säger hon och menar att det är allt de vill ta med sig från det äktenskapet.

Tiger bedrog, som bekant, Elin med flera kvinnor och paret gick skilda vägar 2010. Innan dess hann dock golfproffset starta ett rykte om paret Parnevik.

– Han och Elin åkte förbi vårt hus i hans båt. Tiger lär ha sagt att ”Det är mycket fester där. Undrar om de inte är swingers”. Sen kom det här ryktet, eller skämtet, ut på något sätt, berättar Jesper.

Foto: IBL

Något konstant festande är det kanske inte i den 1300 kvadratmeter stora lyxvillan i Florida, däremot står huset alltid öppet för släkt och vänner. Och kungligheter! Prinsessan Madeleine tog exempelvis flykten till familjens hus när det stormade för några år sedan.

– Vi har gemensamma vänner i New York. Hon behövde komma bort därifrån, det var mycket paparazzi och så, och så skulle hon starta upp Childhood foundation i Florida. Hon är världens finaste tjej. Vi sa till henne att nu får du ta det lugnt och ingen kommer få veta att du är här, avslöjar Mia.

Foto: TV3

Under våren bjuder paret och deras fyra tonårsbarn dessutom in resten av Sverige i sitt hem genom realityserien ”Parneviks”. De funderade dock i sex månader innan de tackade ja. Framför allt för barnens skull.

– Kritikerna i Sverige kan vara ganska elaka. Samtidigt, att filma detta är en av de roligaste sakerna vi gjort som familj, fastslår Jesper.

Andra läser också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…