Jesper Parnevik om första kärleksmötet med Mia: ”Jag ville egentligen ha hennes kompis”

Jesper Parnevik om första kärleksmötet med Mia:
Jesper Parnevik ville egentligen ha Mia Parneviks kompis. Han singlade slant med en polare – men torskade. "Min kompis och den andra tjejen gick i väg, och så stod vi där som två fån."
Annons

Jesper Parnevik, 50, och Mia Parnevik, 47, har varit ett par i 28 år. Tack vare en slantsingling!

– Jag var i USA med några kompisar. Vi skulle förbereda oss för Europatouren. Vi var ute på en bar och såg två brudar. Den ena tyckte vi var jävligt snygg, berättar Jesper för Aftonbladet och Mia avslöjar att det var hennes kompis.

Annons

– Ja, båda ville ha Mias kompis, så vi singlade slant och jag torsk­ade. Min kompis och den andra tjejen gick i väg, och så stod vi där som två fån. Men sedan hade vi väldigt kul, och sedan blev det som det blev.

Hur det gick för Jespers och Mias kompisar framgår inte av historien!
Hur det gick för Jespers och Mias kompisar framgår inte av historien. Foto: IBL

28 år och fyra barn senare kan man ändå säga att det var Jesper som drog högsta vinsten. Idag bor familjen i en 1 300 kvadratmeter stor lyxkåk i Jupiter, Florida, där de ofta välkomnar gäster.

– Vi gillar att ha det så. Tidigare när Jesper spelade mer golf var vi bortresta. Då blev det naturligt att släkt och vänner samlades hos oss när vi var hemma.

Annons

En jul var de 80 personer som firade tillsammans.

– Det var släkt och vänner. 25 av dem bodde hos oss i fyra veckor. Du kan tänka dig: Frukost, lunch, middag, berättar Mia, som är lite av projektledaren i familjen.

I och med realityserien Parneviks får tittarna en inblick i familjens liv, men i stället för att bjuda in släkt och vänner är det svenska kändisar som kommer på besök, och paret minns inspelningen med glädje:

– Att filma detta är en av de roligaste sakerna vi gjort som familj. Och vi håller kontakt med alla som varit med i programmet, säger Jesper.

Andra gillar:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…