Jennifer Lawrences glädjebesked – förlovad med Cooke Maroney

Jennifer Lawrence har förlovat sig med kärleken
Vi hör bröllopsklockor klämta i fjärran! Efter ett halvår tillsammans har Jennifer Lawrence förlovat sig med sin Cooke Maroney!
Annons

Efter kraschade förhållanden med skådiskollegan Nicolas Hoult och mästerregissören Darren Aronofsky har Jennifer Lawrence, 28, nu hittat den rätte. Ett halvår efter att hon började dejta konsthandlaren Cooke Maroney, 33, är hon nu redo att stå som brud. Stjärnan syntes i början av februari med en ring på förlovningsfingret, och kort senare bekräftades den glada nyheten!

Annons

Jennifer och Cooke syntes lämna en middag på italienska restaurangen il Buco i New York när den gyllene ringen syntes på hennes hand, och enligt vittnen var det ”tydligt att de firade någonting”.

– Stenen var enorm. De såg ut som att de firade någonting och folk pratade om det, säger en källa till sajten Page Six, och fortsätter:

– Ringen var svår att missa.

Dagen senare bekräftade stjärnans talesperson för sajten E! News att stjärnorna mycket riktigt firade sin förlovning!

Inspirerad av vännen

Stjärnorna började dejta i somras efter att ha blivit introducerade för varandra av gemensamma vännen Laura Simpson, och det blev snabbt seriöst. För ett år sedan gifte sig även Jennifers bästa vän Amy Schumer, 37, efter att bara ha dejtat kocken Chris Fischer, 39, i två månader. Ryktet säger att vännens bröllop har inspirerat ”The Hunger games”-stjärnan till att själv vilja stå brud.

– Jennifer är galen i Cooke och är inte helt emot tanken att gifta sig. Amy säger åt henne att inte tänka så mycket utan bara göra det, säger en källa i tidningen NW.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…