Jennifer Anistons hemliga samtal med Brad Pitt – direkt efter separationen från maken

Jennifer Anistons hemliga samtal med Brad Pitt – direkt efter separationen från maken
Jennifer Aniston söker tröst hos exet Brad Pitt efter separationen från Justin Theroux. Ex-makarnas gamla groll tycks vara glömt.
Annons

Efter att Jennifer Aniston, 48, efter mycket om och men separerat från maken Justin Theroux, 46, vänder hon sig till exet Brad Pitt, 54, för tröst.

Brad och Jennifer skilde sig 2005. Nu tycks dock deras forna fejd vara glömd och förlåten.

Annons

– Jennifer ringde gråtande till Brad sent en kväll och berättade att Justin hade åkt till västkusten för tre månader sedan och att hon kände det som att han aldrig skulle komma tillbaka. Hon anförtrodde honom alla misstag och problem i relationen och Brad kunde ge henne den tröst hon behövde, säger en vän till paret till Intouch magazine.

Jennifer Aniston har länge misstänkt att allt inte är som det ska i relationen med Justin Theroux. Justin har tillbringat mycket tid på annan ort och när han varit hemma i Los Angeles har han bott i parets gästhus på andra sidan gatan.

Nu har paret slutligen separerat efter två års äktenskap.

Annons

I ett gemensamt uttalande till nyhetsbyrån AP säger makarna att deras beslut är ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”.

– Justin lämnade Jennifer tre månader sedan när han åkte iväg för att filma filmen ”On the basis of sex” i Montreal och för att jobba på Netflix-serien ”Maniac” i New York. Han har primärt bott i sin lägenhet i Greewich village, säger en källan till Intouch Magazine.

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig 2015, efter fyra år tillsammans, och förlovade sig 2012. Enligt en källa till InTouch ska Jennifer, på grund av sin tuffa skilsmässa från Brad Pitt 2005, ha kämpat för att hålla ihop sitt äktenskap med Theroux.

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar