Så mycket kostar Isabella Löwengrips lyxvilla i månaden

Isabella Löwengrip är en framgångsrik entreprenör som lever lyxliv i den nya villan på Lidingö
Isabella Löwengrip är en framgångsrik entreprenör som jobbar hårt och lever ett lyxliv. Nu vet vi hur mycket hon betalar för att bo i sin nya lyxvilla varje månad.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, gjorde sig tidigt känd som ”Blondinbella” och var bara 14 år när hon började blogga.  Tretton år senare har hon lämnat namnet Blondinbella bakom sig, men är fortfarande en bloggdrottning som är en av de största i Sverige. Hon har tidigare avslöjat att intäkterna vuxit sig riktigt stora genom åren – ett inlägg förklarar hon att hennes sociala kanaler snart omsätter två miljoner kronor i månaden.

Annons

”Jag vet inte om ni minns men förut (under många år) hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället? Som vi har kämpat”, skriver Isabella Löwengrip i ett inlägg.

Men förutom bloggen har hon sedan länge breddat sin verksamhet och får pengarna att rulla in från alla möjliga håll. Idag är hon känd som en framgångsrik entreprenör och företagare och är verksam samt ägare i hela nio bolag. Under 2015 gick hon exempelvis in som delägare i appen Natural Cycles i utbyte mot exponering på hennes sociala medier.

Flera gånger har dock Isabella kritiserats och ifrågasatts för att försköna bilden av sig själv och sina företag. Men entreprenören har då försvarat sig genom att peka på att hon har större räckvidd än många mediehus i Sverige med sina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen, det skriver Expressen.

Expressen tog nyligen del av samtliga av Isabellas bolags senaste årsredovisningar och har kunnat kartlägga hennes miljonimperium som betalar livet i lyx.

Lyxlivet i miljonvillan med egen kock

Med allt hårt jobb under flera är så hymlar inte Isabella särskilt mycket om sina inkomster och det lyxliv hon lever. Förra året skrev hon ett inlägg på sin blogg, där hon erkände att hon har anlitat hjälp för handling och att laga mat.

”Så fort min exman flyttade ut ur huset anlitade jag hjälp med markservice hemma, även handling och matlagning varje dag. Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat)”, skriver Isabella på sin blogg.

Hon har också avslöjat att hon till och med har en egen makeupartist och att hon känner sig väldigt nöjd med lyxlivet.

”…jag har min egen make up artist på morgonen och jag lever mer lyxigt. Alla mina skisser på hur jag ville att livet skulle se ut – Blev så. Jag vill leva ett liv där jag få jobba och få vara med mina barn. Outsourca så mycket jag kan runt det. På ett års tid skapade jag mig mitt drömliv och idag lever jag det. Jag har en enorm frihet och jag skäms inte ett dugg över att jag tjänar pengar eller lever ett flådigt liv. Jag har ordnat det själv. Mina barn har redan ett sju siffrigt belopp på sina konton som väntar på de när de blir 25 år. Det är jag stolt över att ha gjort möjligt som 27 åring.”, skrev Isabella på sin blogg i somras.

Så mycket betalar Isabella för huset

Expressen skriver att Isabella har 10,2 miljoner kronor i bolagstillgångar. Men alla pengar hon tjänar läggs inte bara på hög – bloggdrottningen äger bland annat två bilar genom sitt egna bolag. Den ena är en Audi A3 som ligger på dryga 250 000-300 000 kronor, medan den andra är en Porsche som har en prislapp på ungefär en miljon kronor.

Nyligen flyttade Isabella och hennes två barn in in i en nybyggd villa på Lidingö. Villan är 397 kvadratmeter stor, har sju rum och ligger precis vid vattnet. Innan annonsen för villan togs bort var det skyhöga priset hos mäklaren 29,5 miljoner kronor.

Expressen har kunnat avslöja att det inte bara var dyrt att köpa villan – det kostar också en hel del att leva där. Den nya lyxvillan som byggdes förra året har en kostnad på 70 000 kronor – i månaden. Det här motsvarar tydligen ungefär halva Isabellas månadsinkomst efter skatt.

FOTO: Pontus Orre, Aftonbladet, IBL / Patrik Österberg, IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…