Isabella Löwengrips vändning – efter 8 månaders nykterhet

Isabella Löwengrips nya beslut om alkoholen
Under hösten 2018 meddelade entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip att hon gett sig själv utmaningen att vara nykter i ett helt år. Nu, åtta månader efter beskedet, kommer hon med nya bud. ”Inte så stor skillnad på livet med eller utan”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, tar sig gärna an nya utmaningar och varje höst sätter hon upp nya mål att uppnå. Tidigare har hon exempelvis bestämt sig för att sluta äta kött. Förra hösten meddelade hon på sin blogg att hon skulle sluta dricka alkohol – under ett helt år.

Annons

På bloggen berättade Isabella Löwengrip att hon, efter sitt nyktra år, skulle vilja bli helnykterist.

”Och det känns helt fantastiskt! Drömmen är att jag ska efter ett år ska landa i att det är så jag vill leva. Precis som jag kände med köttet. Men vi får se, ett år känns som en bra start. Det känns inte alls som en uppoffring utan som en present till mig själv.”

Annons

Hon fortsatte:

”Sista gången jag drack alkohol var för några veckor sedan efter en kväll i Milano. När jag vaknade med huvudvärk kände jag att jag var klar. På riktigt färdig. Min alkoholkonsumtion har snittat på ca 3 glas vin i veckan i tio års tid. Bortsett från graviditeterna såklart. Det är ingen stor mängd på en ynka vecka men jag har nästan aldrig varit utan vin under en vecka heller (fruktansvärt egentligen). Det blir mycket i längden när man slår ut det på år.”

Isabella Löwengrip drack vin under New York-resan

Nu har det gått åtta månader sedan Isabella Löwengrip antog utmaningen att vara nykter i ett helt år. Men på sin blogg berättar entreprenören att hon valt att avbryta sitt vita år.

Under en resa till New York valde hon att dricka vin.

Imorse när jag vaknade hade jag en lättare huvudvärk efter kvällen. Jag är inte så van med alkohol men har börjat tagit ett glas ibland, jag var utan i över åtta månader. Planen var ett år men åtta månader räckte gott och väl. Ska jag vara helt ärlig är det inte så stor skillnad på livet med eller utan. Jag hade lika roligt utan alkohol”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

Men nu tar jag ett glas för att det är gott. Ett kallt glas chablis är ljuvligt ibland.”

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, TT/Pontus Orre

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…