Isabella Löwengrips nya kärleksbesked: ”Kommer gå loss”

Isabella Löwengrip dejtar killar utomlands
Isabella Löwengrip hade som mål att hålla sig singel hela 2019. Nu har hon redan börjat dejta, och älskar det!
Annons

Isabella Löwengrips, 28, kärleksliv har varit turbulent den sista tiden. Ett av hennes mål inför 2019 var därför att hålla sig singel året ut.

Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite”, berättade hon i ett blogginlägg.

Då verkade hon mycket bestämd på sin sak, men när Hänt träffar henne på Elle-galan i Stockholm verkar hon ha ändrat sig.

Annons

– Jag har väl lite som ambition att inte få in några fler män i mitt liv, det har varit så mycket kaos på sistone. Jag längtar efter att bara få jobba och ha barnen närmsta året. Men sedan är det ju så att jag reser halva året, jag bor i New York en vecka i månaden. Så det är klart att jag hann ju springa in på en bar nu i veckan och träffa någon och det är kul, säger hon.

Bloggerskan kommer dock inte dejta någon i Sverige, utan istället passa på när hon är utomlands där hon ännu inte är lika välkänd.

– Någonstans så är det väl skönt att börja på ny kula och de kan inte googla mig jättemycket. Fast det kanske de gör ändå, lägger hon till och skrattar.

Svårt för Isabella Löwengrip att dejta i USA

Även om hon inte letar aktivt efter en ny kärlek så tycker hon att själva dejtandet är kul. En svårighet med att dejta i USA är dock de kulturkrockar som kan uppstå.

– Vi svenska kvinnor är så jäkla självständiga, och det blir lite tufft när man kommer dit. Man måste vänja sig vid att inte ta upp sitt kort eller låta dem hålla upp dörren, berättar hon.

USA är dock inte det enda landet hon kommer att vistas mycket i framöver, och nu ser hon fram emot att få testa utbudet i fler länder.

– Jag åker till Australien och Kina så jag kommer gå loss. Jag kan dejta en i varje hamn, men sedan får de stanna där tills jag kommer tillbaka någon vecka senare. Precis som alla män har gjort i alla år, säger Isabella Löwengrip.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…