Isabellas kärlekschock – bryter tystnaden om kärleken

Isabellas kärlekschock – bryter tystnaden om kärleken
Entreprenören och bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip värnar om sitt privatliv. Men på senare tid har hon gett sina följare fler och fler hintar om sin nya kärlek. Detta får nu hennes följare att bli extra nyfikna – speciellt efter de nytagna bilderna..!
Annons

Det råder hektiska dagar för Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, med jobb upp över öronen. Men lite avkoppling finns det plats för i bloggerskans liv. Under ”Alla hjärtans-dag” bjöd hon sina följare på en riktig kärlekschock i form av en stor bukett röda rosor!

Annons

Hon var även noga med att meddela att hon, tillsammans med sin ”hemliga kärlek”, även skulle spendera den kommande helgen i Köpenhamn.

– Jag blev rejält uppvaktad idag med den största buketten rosor jag någonsin har fått. Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch! En väldigt härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt, skrev hon på sin blogg och fortsatte berätta om mannen hon nu gått och förälskat sig i:

– Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!

Annons

Hon passade även på att dela med sig av den ståtliga buketten på sina Instastorys och la där även upp en bild på sig själv med orden ”Waiting for my Valentines date” – väntar på min Alla hjärtans-dag dejt. Under ”ELLE”-galan i januari bekräftade även Isabella exklusivt för Hänt att hon träffar någon:

– Han är jättetrevlig absolut, vi träffas. Men det är jättenytt så man får hålla det lite så, sa hon då med ett stort leende på läpparna. Samtidigt berättade hon också varför hon vill försöka att hålla honom så hemlig:

– Man vet inte vad som händer och det finns två barn i bilden, sa hon och syftade på sina egna ögonstenar Gillis och Sally.

I höstas kunde även Hänt rapportera om att Isabella hand i hand dök upp med bankmannen Hampus Jarlbo, 27, under en galamiddag i Stockholm för ”Project Playground”. ”Paret” syntes även på ett flertal bilder tillsammans. Om detta är samma person som Isabella gett oss ledtrådar om är fortfarande oklart.

Foto: Ibl, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar