Isabellas hemska minne från skilsmässan: ”Magen vill vända sig ut och in”

Isabellas hemska minne från skilsmässan:
Annons

Svenska superentreprenören Isabella Löwengrip har ett turbulent år bakom sig, åtminstone privat. I maj 2017 bekräftade hon och maken Odd Spångberg att de skulle skilja sig, ett beslut de länge kämpat för att undvika enligt Isabella.

Annons

Även om de nu landat i sina nya liv där de delar på vårdnaden om barnen Gillis, 4, och Sally, 2, så hintar Isabella om att uppbrottet fortfarande spökar i hennes bakhuvudet. Under måndagskvällen bloggade hon om hur hon ibland får flashbacks som framkallar minnet av tårarna.

”Ibland kommer vissa scener till mig i huvudet som väcker enormt starka känslor. När man känner att magen vill vända på sig ut och in. Som ikväll när jag hörde en låt från min playlist under tiden som jag jobbade. Plötsligt var jag tillbaka i skilsmässans mest turbulenta del”, inleder hon sitt inlägg.

Isabella avslöjar att de den sista tiden levde ett dubbelliv. Under barnens vakna tid fanns Isabella i huset och nattade dem, men direkt efter att de somnat åkte hon till en etta i stan som hon lånat. Ett svårt val hon tvingades genomleva på grund av rädslan att barnen skulle märka av den tryckta stämningen.

”Tänkte på om Gillis skulle smyga ner till trappan och höra. Därför fick jag stå ut min saknad och sova borta. Om han inte ville kompromissa fick jag offra mig för deras lugn hemma”, skriver Isabella.

Idag äger Isabella Löwengrip huset själv, och det verkar onekligen som att hon landat i sitt nya liv. Den senaste tiden har hon bland annat hintat om att hon träffat kärleken igen, något hon för några veckor sedan bekräftade för Hänt. Och hon avslutar inlägget med några styrkeord till sig själv:

Annons

”Idag när jag stretchade efter mitt löppass efter läggning låg jag länge och andades ut. Tacksam över hur livet blev. Stolt över att bryta ett relationsarv tidigt trots att det innebar en skilsmässa. Jag hade tynat bort annars och deras starka mamma försvunnit. Nu blir det tvärtom”.

Efter det ärliga inlägget har flera av hennes följare visat sitt stöd i kommentarsfältet.

”Det här berörde. Jag blev tårögd, brukar inte bli det. Jag är säker på att du är en fantastisk mamma och en fin förebild för dina barn”, skriver en person.

”Vad fint skrivet! Vilken kämpe du är Isabella!!”, skriver en annan person.

”Önskar att fler kvinnor var som du och bröts sig ur osunda förhållanden! Alldeles för många blir kvar i dåliga relationer, det är inte bra för föräldrarna och absolut inte bra för barnen. Känns det inte rätt och ni inte kan lösa det på ett rimligt sätt så är det mycket bättre att bryta upp och skaffa nya liv på varsitt håll! Barnen klarar sig ändå!”, peppar en tredje.

FOTO: Ibl, Malin Bondeson

Dela på:
Annons
Laddar