Isabellas hemliga stöd från kärleken under Skavlan

Isabella Löwengrips pojkvän Hampus Jarlbo satt i publiken under hennes intervju i Skavlan på SVT.
Ikväll var Isabella Löwengrip gäst i Skavlan på SVT tillsammans med författaren Arundhati Roy, komikern Kevin Vågenes och dj:n David Guetta. Men vad många inte visste var att Isabellas pojkvän Hampus Jarlbo satt i publiken...
Annons

Isabella Löwengrip, 27, och pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, har varit tillsammans i över ett år. Men deras förhållande har inte hela tiden varit spikrakt utan paret har brutit upp minst två gånger under resans gång. I september meddelade Isabella Löwengrip att hon och Hampus Jarlbo lever i en öppen relation.

Annons

”Jag vill leva mitt liv och känna mig fri. Det är oerhört viktigt. Jag vill ha pengar på banken, känna en djup grundtrygghet i mig själv, få bo själv, bestämma vad jag ska äta varje dag, hur jag ska leva. Allt. Jag har levt så nu i två år och jag har aldrig någonsin mått så bra. Att få vara självständig och innerstyrd är mitt recept på lycka.”, skrev hon då i sin blogg.

Annons

Konceptet verkar vara lyckat, och Isabella Löwengrip har sedan dess varit mer frikostig med att dela med sig av i sina sociala kanaler hur hon och Hampus lever sina liv.

Ikväll gästade hon Skavlan på SVT tillsammans med författaren Arundhati Roy, 56, komikern Kevin Vågenes, 31, och dj:n, tillika Tim ”Avicii” Berglings vän David Guetta, 50. Programmet är inspelat i London, men Hampus hade flugit sit och satt i publiken, något som hon själv skrev om i sin blogg igår.

”Alltid finns han där och stöttar”, skrev hon till en bild på Hampus ifrån publiken med ett hjärta till texten.

Efteråt gick de och avnjöt en bit mat på en italiensk restaurang i centrala London, och Isabella Löwengrip bloggar om hur skönt det är med ett litet avbrott med Hampus Jarlbo i vardagsstressen.

”Det var så skönt att få ett avbrott mitt i jobbveckan och få pussas lite. Det behövde jag. Hampus har ett flexibelt jobb (day trader) så han har möjlighet att flyga upp och möta mig.”, skriver hon.

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…