Isabella Löwengrip hyr ut lyxvillan – se galna prislappen

Isabella Löwngrip
Isabella Löwengrip köpte en lyxvilla på Lidingö förra året. Nu hyr hon ut denna i en vecka – och avslöjar den saftiga prislappen.
Annons

Den framgångsrika entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip, 28, gjorde sig tidigt känd som ”Blondinbella” när hon som 14-åring började blogga. Sedan dess har hon åstadkommit mycket och driver numera flera företag samt är tvåbarnsmamma.

Isabella är väldigt öppen med det lyxliv hon lever, och delar gärna med sig av sina karriärbeslut och framgångar på bloggen, något som stundtals ger upphov för en dålig stämning i kommentarsfältet. Denna gång är inget undantag – nu berättar Isabella var hennes nästa stora utbetalning kommer från.

Annons

Isabella Löwengrips svar på tal

Förra året flyttade Isabella till en lyxvilla på Lidingö tillsammans med barnen Gillis och Sally. Huset var helt nybyggt när familjen flyttade dit och bloggerskan får hjälp med att ta hand om allt arbete som boendet kräver.

Annons

Så fort min exman flyttade ut ur huset anlitade jag hjälp med markservice hemma, även handling och matlagning varje dag. Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat)”, skrev Isabella på sin blogg förra året.

Villan på Lidingö är 397 kvadratmeter stor, har sju rum och ligger precis vid vattnet. Innan annonsen för villan togs bort var det skyhöga priset hos mäklaren 29,5 miljoner kronor. Det kostar även en hel del varje månad för bloggerskan att bo just där. Lyxvillan har en kostnad på hela 70 000 kronor i månaden. Det här motsvarar tydligen ungefär halva Isabellas månadsinkomst efter skatt.

Annons

I ett inlägg på sin blogg skriver Isabella nu om sin kommande inkomstkälla. Hon ska hyra ut sitt hem till ett produktionsbolag.

”Jag och barnen checkar in på hotell nästa söndag. Ett produktionsbolag ska nämligen låna mitt hus en vecka. Jag ska ändå ut och resa lite den veckan (barnfri) så det passar mig perfekt. När jag läste deckaren (som nu alltså blir till film) var handlingen läskigt nära allt som hände i mitt liv under vintern, produktionsbolaget bokade dock huset innan allt hade hänt vilket är lite kusligt såhär i efterhand”, skriver hon på sin blogg.

Inlägget väckte läsarnas uppmärksamhet och många undrade varför hon väljer att göra det här. Isabella var snabb på att besvara kritiken i en kaxig kommentar:

”Det är klart att det är värt att hyra ut huset för nästan en kvarts miljon”.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…