Annons

Isabella Löwengrip bekräftar uppbrottet: ”Vi ska skiljas”Annons


Drygt fyra år efter bröllopet går Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg skilda vägar. "Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas", skriver hon på bloggen.

Isabella Löwengrip, 26, har ända sedan årsskiftet hintat om att livet inte är en dans på rosor på hemmaplan. Maken Odd Spångberg, 28, lämnade hastigt sin tjänst i hennes företag vid årsskiftet – något som hon till Hänt förklarat med att de tänkte alldeles för olika:

Annons

– Vi hade olika värderingar om hur man skulle driva ett bolag, man ser sin fru i en ny position och jag kan vara ganska hård och blev inte så charmig mot honom. Det blev konstigt för mig när han var mot mig som han är hemma och så har jag 20 kollegor som jag ska leda. Jag fick en chock den dagen han sa upp sig. Vi har haft det kämpigt ett tag efter det där.

Senaste veckan har hon dessutom skrivit att hon går igenom en tuff period, vilket ökat på spekulationerna om att hennes äktenskap knakar i fogarna.

Och under lunchtid på torsdagen bröt hon tystnaden på sina sociala medier och bekräftade att hon och Odd Spångberg bryter upp.

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skriver hon på bloggen.

Isabella och Odd gifte sig under sensommaren 2013, ett kalas som hon tidigare avslöjat gick på cirka 280 000 kronor.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips äktenskapsförord – så delas tillgångarna

De har barnen Gillis, 4, och Sally, 2, tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om krisen: ”Fick en chock den dagen”

FOTO: IBL

 

Annons


Annons


Laddar