Isabella Löwengrip: 28-åringen berättar sin version

Isabella Löwengrip: Expojkvännen bryter tystnaden – berättar sin version
Igår bröt Isabella Löwengrip tystnaden om situationen som uppstått med henne och 28-åringen. I en intervju med Expressen är det nu han som talar ut och berättar sin version.
Annons

I slutet av förra veckan delade Isabella Löwengrip, 28, ett kryptiskt inlägg på sin blogg där hon beskrev livet som en ”levande mardröm” och att allt kändes becksvart.

Uppdateringarna har sedan dess varit få, men det lilla Isabella Löwengrip delat med sig av på sin blogg och Instagram har vittnat om att hela hennes liv vänts upp och ned. Dessutom meddelade hon att hon skulle ta en paus efter helgens planerade jobb. Igår bröt hon för första gången tystnaden och berättade i en intervju med Expressen om vad som hänt.

Annons

Enligt Isabella Löwengrip ska 28-åringen utan hennes vetskap ha gjort aktieaffärer för miljonbelopp för en eller flera kunder, han ska sedan ha förlorat allt kapital. Isabella Löwengrip berättar för tidningen att okända personer ska ha dykt upp vid hennes och barnens hem i jakt på mannen, och att hon nu känner sig rädd.

Annons

Isabella Löwengrip uppger att hon inte haft en aning och inte heller varit inblandad i 28-åringens affärer. Sedan upptäckten i slutet av förra veckan har de brutit kontakten med varandra.

Nu bryter även 28-åringen tystnaden om vad som hänt och berättar sin version i en intervju med Expressen. Han bekräftar att han gjort aktieaffärer och där efter förlorat allt kapital.

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust, säger han till Expressen.

– Nej, det är det totala utfallet som gick åt skogen. De här förlusterna har uppstått över tid. Det är inte en enskild affär och inte en enda jätteposition som gått snett. Det är tusentals förlustaffärer bara, svarar han på frågan om det var någon särskild affär som gick fel.

Men det är enligt honom mycket annat som inte stämmer av det som sagts om händelsen, han beskriver det hela som en extremt problematisk situation där det skrivs felaktigheter i media.

– Det som stämmer är att det varit en person där som frågat efter mig hemma hos Isabella. Men den personen har inget kriminellt register eller förflutet och det är hon väl medveten om.

Just nu jobbar 28-åringen på en lösning på situationen, men har för tillfället ingen.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…