Ilskan under nakenbråket i Farmen: ”Beter dig som en fjortis”

Farmen 2019
Stina Öberg, Mahsa Farajollahi och Göran Söderlund hamnar i bråk i kvällens avsnitt av Farmen. Allt startade med ett nakenbad...
Annons

Farmen är igång med ännu en säsong på TV4, och redan första veckan skakades gården av bråk och intriger.

Sedan dess har konflikterna bara fortsatt och grupperingarna har blivit allt tydligare. Den här veckan är det Stina Öberg som ryker ihop ordentligt med Göran Söderlund. Under frukosten tar hon upp en händelse från gårdagen.

Annons

– Jag vill bara ta upp en liten konflikt som hände igår mellan mig och Göran angående om man vill bada utan kläder. Göran, jag vet att du tog illa upp igår att jag stod och badade utan kläder och du ville komma ner, säger hon framför alla deltagare.

Masha ryter ifrån

Enligt Stina ska hon ha bett om fem minuter så att hon kunde få klä på sig, men Göran ska då ha sagt att hon fryser ut honom.

– Du håller ju på hela tiden med pikar hit och dit, säger han. 

Då ryter Mahsa Farajollahi ifrån ordentligt.

– Pikar hon dig när hon badar naken? När hon ber dig fint att vänta i fem minuter. Pikar hon dig då? Då vet du inte vad det ordet betyder, säger hon till Göran.

En annan deltagare kommer med förslaget att man kanske kan låta bli att bada naken när båda könen är nere vid badplasten, men det gillas inte av Masha.

Göran menar att det inte handlar om nakenhet utan istället Stinas attityd mot honom.

– Det har att göra med hur du är överhuvudtaget. Som du beter dig mot mig. Du beter dig som en fjortis ibland när du håller på.

Stinas förklaring efteråt

Efter frukosten pratar Göran och Stina enskilt med varandra, och han förklarar då att det bara kändes som att hon ville jävlas med honom.

– Jag menade inget illa, jag ville bara inte visa mig naken, säger Stina.

– Det fattar väl jag också, jag är inte korkad, säger Göran.

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…