Ilskan mot Paow efter nya bilderna: ”Sjukaste jag sett”

Ilskan mot Paow efter nya bilderna:
Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i Thailand med kärleken Lancelot Hedman Graaf, i veckan besökte de ett zoo och hennes läsare rasade. Nu ryter hon tillbaka mot alla hästmänniskor.
Annons

Paulina ”Paow” Danielsson, 24, bor just nu i Thailand tillsammans med 17-åriga pojkvännen Lancelot Hedman Graaf. På hennes blogg kan man följa deras liv på andra sidan jorden och hon delar med sig av alla äventyr de ger sig ut på. Senast gav de sig iväg till en fågelparken ”Paradise park”, men när Paulina delade med sig av utflykten på sin Instagram var det snabbt många som rasade mot henne.

Annons

”Men sjukaste jag sett i fågelväg, är det duvor som är blekta med färgade klippta vingar?!”, skrev en person.

”Så jävla hemskt. Sjukt att folk bidrar till sånt fortfarande 2018”, skriver en annan.

Paulina har själv tagit del av kommentarerna och väljer nu att bemöta kritiken:

Annons

”Då började folk genast tycka och tänka på HUR FAN JAG KUNDE gå dit när dem tydligen färgade fjädrarna på vissa fåglar. För det första så hade jag ingen aning om det. Hade jag vetat det och stället fått dåliga betyg p.g.a. dålig skötsel av djuren så hade jag inte gått dit”, skriver hon på sin blogg.

Bloggaren fortsätter berätta att fåglarna verkade ha det bra på plats och att de hade chansen att flyga därifrån hela tiden. Sedan ryter hon ifrån till sina läsare och ber dem att läsa på innan de ger henne kritik. Paulina menar på att det är minst lika illa att rida på hästar.

”Att tvinga på en häst en stålpinne i munnen och sen en sadel som kläms åt runt magen och sen ska ditt feta arsle också upp. Det tar år av nedbrytning innan du äntligen kan rida på hästen. Men ingen säger något om det? Men gå en influenser på zoo, nä då jävlar”, skriver hon.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…