Ilskan mot Kissie efter kroppstipset: ”Du är ett skämt”

Ilskan mot Kissie efter kroppstipset:
Alexandra "Kissie" Nilsson radade upp sommartips till sina läsare. Nu rasar de mot hennes första punkt och råd om hur man ska tänka kring sin kropp
Annons

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, driver sedan tonåren en av de mest kontroversiella bloggarna i Sverige. Hon har utöver provocerande inlägg bland annat skönhetsopererat sig, förespråkat barnmatsdiet och hetstränat.

Annons

Nu verkar det dock som att hon bytt livsstil helt, för i ett nytt inlägg på bloggen tipsar hon sina läsare om hur man skapar den perfekta sommaren. Alexandra tycker att man ska hitta en bra podcast, inte jämföra sina upplevelser med någon annans och att våga resa ensam.

Men ”Kissies” främsta tips är det som hennes följare reagerat starkast mot:

”Skit i “bikinikroppen”. Alltså på riktigt, det här med sommarkroppen… Skit i den! För några år sen var det superviktigt för mig, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag har släppt det. För när jag brydde mig mådde jag bara dåligt istället när jag inte hade nått dom resultaten jag önskade och det påverkade min sommar”, skriver hon.

Annons

Många fans påpekar nu dubbelmoralen då ”Kissie” tidigare varit en av dem som uppmuntrat allra mest om en vältränad och smal kroppsform.

”Faller rätt platt när du säger att vi inte ska bry oss om kroppsideal. Men förstår att det är skillnad på internaliserat kroppshat och att oroa sig över vad andra tycker”, skriver en person.

”Ge tips om att strunta i bikinikroppen när man själv sönderredigerar alla sina egna bilder. Nah, du är ingen vettig person att ta tips ifrån direkt. Jag tror nog att det enda du skulle kunna lära ut är hur man är när man är dubbelmoral. Du är drottningen över just det”, anklagar en annan person Alexandra.

”Säger DU som lägger 20 000kr i månaden på skönheten… Du är ett skämt i det argumentet. Ha en mysig resa du”, skriver en tredje.

Alexandra befinner sig just nu på semester i Mexiko.

#tbt #boracay ?☀️ På söndag far jag mot värmen igen ?

A post shared by Alexandra Nilsson (@kissies) on

 

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…