Annons

Ilska mot Idol-juryn efter fula kuppen: ”Vilka rövhål”Annons


I kvällens Idol lurar Nikki Amini deltagaren Magnus Schönberg att han har åkt ut – trots att han har gått vidare. – Vilka jävla rövhål, säger deltagaren om juryn.

I kvällens ”Idol” sållades agnarna från vetet när juryn började välja ut vilka sökande som kommer att gå vidare till den livesända kvalveckan. Men när det är dags för Magnus Schönberg, 29, att få reda på resultatet sitter nerverna minst sagt utanpå.

Annons:
Minetan – Bli perfekt brun på bara en timme, vilken av alla nyanser passar din hud?

– Det är fjärilar i magen. Det är bland det största i livet hittills och jag vill så jävla gärna gå vidare. Det här är min sista chans, jag gör ju aldrig om det här igen. För till skillnad från mig och många här så har jag redan klättrat åldersmässigt och de flesta tågen har redan börjat lämna. Så ”Idol” betyder allt för mig, säger han i programmet.

Annons

Och det blir inte bättre när han kommer in till juryn, som bestämmer sig för att pranka honom på det värsta sättet. När jurymedlemmen Nikki Amini, 31, pratar om juryns beslut låter hon nämligen Magnus tro att han åkt ut.

– Gruppmomentet var något av det värsta jag har sett i ”Idol”, det var under all kritik. Och den stora frågan för oss är: Vilka är din publik? Är du en ”Idol”? Vilka ska köpa biljetter till dina konserter? Din mamma kommer säkert att göra det, men hur långt räcker det? Det är svårt för oss att se vilka som ska rösta på dig och vem du ska bli en idol för, säger Nikki och fortsätter:

– Och tyvärr är det kanske så att det är just där det faller för dig.

LÄS OCKSÅ: Idol-vinnarens avslöjande – sveket från Anders Bagge

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Magnus Schönberg sväljer då och blinkar bort tårar i ögonen, och säger ”okej” med ansiktet vänt ner mot golvet. Då fortsätter Nikki Amini med ett leende:

– Men så kom vi på att… Vi i juryn har ju mammor. Och det finns en massa andra mammor som sitter och tittar som säkerligen kommer att rösta på dig också, Magnus.

Den fula kuppen gör Magnus Schönberg chockad och han faller ihop på golvet framför juryn. Därefter reser han sig och ger Anders Bagge, 49, en kyss på munnen. Efteråt är han jublande glad – samtidigt som han rasar mot juryns lurendrejeri.

– Jag är topp 20, det är helt flippat, det är så ogreppbart. Men hur de la upp det där inne… Vilka jävla rövhål, säger han i programmet och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges oväntade diss av Idol-Nikki Amini

Nästa avsnitt av ”Idol” sänds onsdag 20.00 i TV4.

Foto: TV4

Annons


Annons


Laddar