I kvällens ”Skavlan”: Fares Fares gömmer påstådda nya kärleken Clara bakom kulisserna

I kvällens
Sveriges nya Hollywoodstjärna Fares Fares verkar ha funnit kärleken på nytt i Clara Hallencreutz, som tidigare var gift med H&M-arvingen Nils Tham.
Annons

I slutet av förra året lämnade konstnären och jet set-tjejen Clara Hallencreutz, 32, och Nils Tham, 32, in en skilsmässoansökan efter tre års äktenskap.

– Det är en privatsak och jag har inga kommentarer till det, sa Nils till Expressen.

Annons

Clara, som sägs vara en mycket medieskygg person, teg som muren när skilsmässan blev känd och har istället levt sitt liv på Instagram där hon flitigt umgås med sina kändisväninnor Izabella Scorupco, modellen Daga Lamy, skådisen Sara Sommerfeld och bästisen Marie Serneholt.

Nu har ett rykte florerat en tid som hävdar att Clara inlett en relation med hyllade skådespelaren Fares Fares, 44, som har en framgångsrik karriär i Hollywood och även spelade huvudrollen i ”The Nile Hilton incident” som vann en guldbagge för Bästa film i år. Fares vann även en bagge för bästa huvudroll i nämnda film.

– Clara var tillsammans med sin man som hon träffade när hon var väldigt ung. Det är kanske inte så konstigt att man plötsligt kan bli handlöst och passionerat förälskad, säger en källa till Hänt.

Fares Fares är ikväll gäst i SVT-programmet ”Skavlan”, som spelades in under veckan. Då hade han med sig Clara som stöd i kulisserna. På en bild som programmets make up-artist Anna Kokotos lagt upp på Instagram så ser man en film där Fares och Clara skojar och plutar med munnen. Under filmen skriver Anna: ”Min idol Fares Fares och fina Clara Hallencreutz hälsar på mig på jobbet”.

Annons

Under Claras senaste inlägg på Instagram som föreställer henne själv i ett vackert landskap, kommenterar Fares Fares bilden med ett rött hjärta. En kommentar som Clara också gillat.

Stenrike Nils Tham är en av alla de som man brukar kalla ”H&M-arvingar”. Han är son till Stefan Perssons syster Lottie Tham och sägs vara god för över två miljarder kronor.

2014 gifte han sig med sin ungdomskärlek Clara Hallencreutz som han blev tillsammans med när båda var 21.

Bröllopet var ett sällsynt storslagen historia där alla bröllopsgäster flögs till Marrakesh. Bland de namnkunniga gästerna märktes modeprofilen Sofi Fahrman, Alex och Amanda Schulman, prinsessan Madeleines väninna Tintin af Burén och tennisprofilen Robin Söderling.

FOTO: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar