Paradise hotel-Filippa och Victors relation idag efter Hungrig på kärlek

Paradise hotel-Filippa
Samarbete med Lidl

Paradise hotel-profilen Filippa och Victor dejtade varandra i Hänts tv-serie Hungrig på kärlek.
Båda två var nöjda med dejten och ville gärna ses och äta middag igen!
Men sprudlar kärleken mellen deltagarna ännu? Läs här!
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

I Hänt och Lidls dejtingprogram Hungrig på kärlek får tittarna se Paradise hotel-profilen Filippa Kronholm, 25, och arbetsledaren Victor Rapp, 31, gå på dejt.

Filippa och Victor verkade både nöjda och fnittriga efter dejten med varandra. Båda söker efter något seriöst och de hade en konversation som varade i hela två veckor på Instagram efter dejten. Det låter som att det är något på gång.

Filippa berättar att hon själv är förvånad över hur de lyckats hålla igång samtalet så länge.

– Jag brukar inte va så bra på att skriva med folk, om det inte är någon jag är intresserad av eller om det är någon jag bryr mig om, säger hon till Hänt.

Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

Se klippet här!

Så gick det sen för Filippa och Victor efter Hungrig på kärlek

Trots alla meddelanden fram och tillbaka har Filippa och Victor ännu inte fått till någon andra dejt. Båda två verkar däremot övertygade om att det faktiskt kommer att ske, frågan är bara när.

– Men Victor va så genuin, härlig och rolig. Och snygg såklart! Han fastnade lite i mitt närminne. Det ska bli så kul att träffa honom, säger Filippa.

Anledningen till att dejt nummer två inte gått av stapeln än enligt de båda deltagarna är för att de jobbar väldigt mycket. Utöver det har Victor sina två barn varannan vecka, också en aspekt som försvårar saken.

Breaking
Paradise hotel-Josie gravid – visar upp stora lyckan

Så är Paradise hotel-Filippa och Victors kärleksliv idag

Båda två verkar dejta litegrann vid sidan av, men återkommer till att de båda fortfarande har kontakt med varandra och längtar efter att kunna ses och hitta på något – de har planer om middag, biljard eller kanske en drink.

– Det är svårt med kidsen. Har inte träffat någon så länge jag haft dem, det är meckigt att träffa någon som vill hänga med mig och kidsen också, säger Victor när han förklarar att det är svårt att träffa någon. Och Filippa verkar tycka likadant

– Jag är väldigt singel, jag vill ju verkligen träffa någon. Men jag tycker att det är så svårt.

– Jag lovar dig och svär, cross my heart, att vi kommer ses. Så det är bara att hålla koll så kommer vi ses, lovar Filippa.

Och med dessa lovord kan vi ju inte annat än att nyfiket vänta hur detta ska sluta.

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!