Äntligen har vi rullat i gång med vår dejtingserie Hungrig på kärlek. Ett varmt och matglatt samarbete mellan Hänt och Lidl där 6 singlar och totalt 18 sökanden ska matchas ihop för att hitta kärleken – på riktigt!
För kikar man ner i någons varukorg säger den en hel del om personens vanor, personlighet och vardag. I Hungrig på kärlek får deltagarna välja en av tre varukorgar och därmed också vem de kommer gå på blinddejt med.
Bland de kända profilerna som alla vill hitta kärleken märks namn som skådespelerskan Carina Lidbom, Philip Albinsson från Farmen och Hanna Bodelson från Paradise hotel.
”Det är nyckeln till mitt hjärta”
I premiäravsnittet får vi träffa Lukas Holm, 28, som vi känner från sin medverkan i Paradise hotel 2018. Lukas jobbar till vardags som säljare och drömmer i hemlighet om att bli trollkarl. Men i köket känner han sig inte riktigt hemma.
– Jag gillar inte att laga mat egentligen, berättar Lukas.
– Man blir lat. Det är tacos och kyckling typ.

Samtidigt avslöjar Lukas hemligheten som får honom fast.
– Jag faller för rosor och pasta, det är nyckeln till mitt hjärta, säger han.
Något en av kandidaterna lyckats pricka in med bland annat salsicciafärs och pappardelle bland varorna.
– Jag är kär i den där korgen, säger Lukas.
– Jag är förväntansfull, jag hoppas ju på att jag kan hitta mitt livs kärlek. Alla vill ju dela vardagen med någon.

Så hur gick det då för utmanaren utöver sin succé i köket? Spana genast in premiären av Hungrig på kärlek. Och testa det vinnande receptet själv.
Salsicciapasta med parmesan för 4 personer
- 1 gul lök
- 2 klyftor vitlök
- 1 chili
- 1 kruka färsk basilika
- 325 gram salsiccia
- 1 msk olivolja
- 0,5 msk tomatpuré
- 0,5 msk balsamvinäger
- 300 gram krossade tomater
- 0,5 dl vatten
- Salt och peppar efter smak

Till servering:
- 400 gram pappardelle
- 50 gram parmesanost
- 1 kruka färsk basilika
Gör så här:
- Koka upp vattnet till pastan. Glöm inte att addera salt.
- Skala och hacka lök, vitlök, chili och basilika.
- Gröp ur salsiccian.
- Bryn salsicciafärsen i oljan. Tillsätt efter hand lök, vitlök och chili och låt det fräsas ihop. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten, balsamvinäger, vatten och basilika.
- Låt det puttra samman och krydda med salt och peppar efter smak.
- Riv parmesanost.
- Blanda den färdigkokta pastan med färsen, glöm inte addera en halv deciliter av pastavattnet för extra smak.
- Voilà – toppa med valfri mängd parmesan och basilika, dags att servera.