Philip och Rasmus kärleksliv idag – hemliga meddelanden efter Hungrig på kärlek

Philip och Rasmus i Hungrig på kärlek

Farmen-Philip Albinsson dejtade Rasmus Nilsson i Hungrig på kärlek.
Men hur ser kärleksliven ut idag efter inspelningen?
Nu avslöjar Rasmus den okända kontakten efter programmets slut!
16:50

Efter reklamen: Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(16:50)

Slå på ljud

I Hänt och Lidls dejtingprogram Hungrig på kärlek får tittarna se Farmen-profilen Philip Albinsson, 27, och servitören Rasmus Nilsson, 27, gå på dejt. Över en spetskål i ugn och varsitt glas vin delas trevliga konversationer men när de båda får chansen att svara på huruvida de vill träffas igen faller allt.

Rasmus är öppen för en andra dejt medan Philip har bestämt sig för att dejtandet tar slut där och då.

– Det var trist men vad ska man göra. Jag hade lite det på känn. Man kan känna av sånt tror jag, säger Rasmus till Hänt.

Okända meddelandena efter inspelningen

Philips beslut kom kanske som en chock för många då dejten såg ut att gå strålande. Men för Hänt har Rasmus avslöjat att stämningen inte var lika god i verkligheten som den såg ut på kameran. Trots detta visar det sig nu att Rasmus och Philip haft kontakt efter inspelningen. I en intervju med Hänt avslöjar Rasmus ett meddelande han har skickat till Philip på dejtingsajten Grindr.

– Jag skrev till honom på Grindr en gång när vi var nära varandra. Då skrev jag ”Haha tbt när vi dejtade framför kameran” eller något sånt och han svarade ”haha hoppas du har det bra”, säger Rasmus.

Samarbete med Lidl
Rasmus om Philips beteende som inte visades: ”Hybris”

När Hänt når Philip har han först svårt att minnas konversationen men sedan klarnar det.

– Ja just det var när jag var och jobbade i Stockholm. Men jag vet inte ens om jag svarade på det. Jag tror bara jag likeade liksom, ingen kontakt, säger Philip.

Så ser kärleksliven ut efter Hungrig på kärlek

Dessa meddelanden ledde aldrig till något mer mellan Rasmus och Philip. Så hur ser deras separata kärleksliv idag egentligen ut? Jo, Rasmus är fortsatt på jakt efter kärleken.

– Jag försöker fortfarande men det går inte så bra. Men jag dejtar. Jag söker någon lugn, härlig kille som gärna får ha hund, säger han.

Inte heller Philip har funnit mannen i sitt liv än men hoppet har inte lämnat honom.

– Det är så himla tråkigt för jag har inget kärleksliv överhuvudtaget. Förstår du att jag bor i Värmland, det finns ingen här. Det är bara skog här. Jag borde nog kanske se mig om efter andra städer eller utomlands.

Samarbete med Lidl
Så gick det sen för Lukas och Sofia efter dejten i tv
Carina om detaljen som direkt avgjorde dejten med Olli

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!