Så gick det sen för Olivia och Johan – efter dejten i Hungrig på kärlek

Olivia och Johan

Sista paret ut i Hänt och Lidls serie Hungrig på kärlek verkade ha en minst sagt trevlig stund tillsammans.
Men hur har det gått nu i efterhand för Johan och Olivia?
Hänt vet svaret!
20:07

Efter reklamen: Kommer Olivia hitta sann kärlek i Hungrig på kärlek?

(20:07)

Dejtingprogrammet Hungrig på kärlek som Hänt presenterar i samarbete med Lidl börjar lida mot sitt slut. Men ännu har vi ett par vi är mycket nyfikna på – nämligen hur det gick för Olivia Walton, 33, och Johan Åslund, 32.

I programmet räknade de tillsammans till tre och svarade ett dundrande ja på att de ville ses och äta middag igen. Och det gjorde nog ingen förvånad efter vad tittarna fick se, en minst sagt glad och lättsam dejt.

Arvingarna-Kims bebislycka: ”det känns overkligt”

Olivia och Johan har varken hörts eller setts efter dejten

Dejt nummer två är däremot ingenting som blivit till verklighet – de har varken hörts eller setts sedan första träffen.

– Jag fick känslan av att vi var där på precis samma premisser, vilket gjorde att det blev väldigt avslappnat. Varken han eller jag var väl där för att träffa vårt livs kärlek, utan var där för att göra en rolig grej, säger Olivia i en intervju till Hänt.

Johan verkar däremot aningen mer sugen på att få till den där andra dejten.

– Det är inte försent än! Jag är positiv till att ses igen, jag har ändå funderat lite på att höra av mig till henne, så det ligger nog ändå någonstans i horisonten, säger Johan.

Tiden får helt enkelt utvisa om deltagarna kommer att ses igen eller inte. Oavsett så fick de båda förlänga livet litegrann med flera goda skratt och god mat.

Så ser livet ut idag för deltagarna i Hungrig på kärlek

Båda deltagarna har återgått till deras normala liv som innan dejten i tv-rutan, och ingen av dem letar aktivt efter något. Men dörren är inte heller stängd ifall den rätta skulle dyka upp.

– Jag har inte dejtat sedan dess. Mitt liv är rätt småtråkigt just nu, mycket jobb. Men det är ett väldigt roligt jobb så jag är nöjd ändå, berättar Johan.

Olivia väljer däremot att vara lite mer hemlighetsfull gällande hennes kärleksliv just nu och på frågan om hon dejtar någon just nu svarar hon

– Det håller vi osagt, det behöver vi inte gå in på.

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!