Olivia bryter ihop under dejten med Johan i Hungrig på kärlek

Hungrig på kärlek

Det har blivit dags för det sista avsnittet av Hänt och Lidls dejtingprogram Hungrig på Kärlek.
Sist ut har vi den fartfyllda och familjekära Olivia som söker efter kärleken.
Kan det vara så att Johan kan få skrattet att bubbla hos Olivia?
20:07

Efter reklamen: Kommer Olivia hitta sann kärlek i Hungrig på kärlek?

(20:07)

I Hänt och Lidls dejtingprogram Hungrig på kärlek får tittarna se Olivia Walton, 33, blivande IT-projektledare, och Johan Åslund, 32, videograf, gå på dejt.
Det blev en borrmaskin som blev avgörande när Olivia skulle välja vilken korg som tog sig vinnande ur striden, och därmed kammade hem vinsten – Johan fick en dejt med Olivia.

– Jag har en viss förkärlek för en viss typ av män, och det är ju hantverkare, säger Olivia och skrattar.

Hon studerar till IT-projektledare och söker efter en trygg, rolig man att njuta av livet med. Kan det hända att egenföretagaren Johan är den hon letar efter?

”Hur fan kunde jag säga ja till detta?”

Båda två verkade göra väldigt gott intryck på varandra och skrattfesten var igång redan från start. Olivia beskriver sitt första intryck av Johan som lugn, väldigt trevlig och rolig.

Så här säger Johan i en intervju med Hänt om sitt första intryck av Olivia.

– Det var awesome, hon hade så mycket energi. Jag är också en väldigt energifylld person så jag älskar personer som är lika högintensiva som jag.

– När jag skulle gå in på dejten kände jag ”hur fan kunde jag säga ja till detta, vad håller jag på med?” Men det blev ju jättebra. Jag var ganska nervös när jag satt i sminket. Men vi hade jättekul, vi hade samma humor. Supertrevlig kille, säger Olivia till Hänt om sina känslor innan dejten.

Exklusivt
Angelas bebislycka – bara månader efter Robinson

Hur gick det sen?

Inte undgick det nog någon att de båda hade en väldigt rolig stund under dejten, det skrattades hejdlöst mellan de två deltagarna och stämningen verkade vara på topp. Och Olivia verkade imponerad av Johans egenpåhittade rainbow-rito – en färgglad dorito.

– Vi hade jättetrevligt! Jag kom in och körde ju intervju på honom, mina vänner kallar mig Malou efter 10 för att jag alltid intervjuar folk. Fick han ens en syl i vädret?, säger Olivia skrattandes till Hänt.

Och Johan intygar att även han tyckte att dejten var väldigt bra.

– Det var skittrevligt. Hon var jätterolig.

– Men jag har inte hört av mig till henne efteråt, men jag hade väldigt kul där och då, tilläger Johan.

Hört av sig är inte heller något Olivia gjort. Och kanske får vi lämna deltagarna med en trevligt dejt i bagaget. Men det verkar inte helt osannolikt att de skulle vilja träffas igen.

– I alla fall som kompisar, han är en jättefin kille verkligen, säger Olivia.

Även Johan stänger inte dörren helt för att ses igen.

– Det kanske är lite nerver tillsammans med mycket jobb som gjort att jag inte hört av mig, men vi får se! Nu kommer ju våren och sommaren!, säger Johan till Hänt.

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!