Hovet: Därför stoppas Madeleine från att träffa William och Kate

Hovet: Därför stoppas Madeleine från att träffa William och Kate
Under nästa vecka kommer prins William och Kate Middleton att besöka Sverige under uppmärksammade former. Nu avslöjar hovet att prinsessan Madeleine inte kommer att närvara vid mötet.
Annons

Under början av 2018 har kronprinsessan Victoria, 40, fått ställa in en rad planerade åtaganden till följd av en långvarig, illavarslande, förkylning. Hovet meddelade dock i början av veckan att Victoria är tillbaka i tjänst, och hon fångades även på bild när hon skakade hand med den brittiska ambassadören David Cairns.

Annons

I nästa vecka kommer prins William, 35, och Kate Middleton, 36, till Sverige för ett officiellt besök. En som inte kommer att närvara under det glansfulla, kungliga, mötet är prinsessan Madeleine, 35, som är höggravid. Det bekräftar nu hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Annons

– Prinsessan är i London med familjen och just nu är det inte planerat att hon kommer att delta. Och det är på grund av graviditeten, säger hon.

Madeleine är i början av åttonde månaden och går nu in i den tyngsta delen av graviditeten. Barnet är beräknat att komma i mars. Kate Middleton är också gravid, men hennes och Williams bebis väntas inte komma förrän i slutet av april.

Redan före jul hade Madeleine ont i ryggen som en konsekvens av graviditeten, och hon fick bland annat ställa in Nobelmiddagen.

Inte heller prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofia, 33, kommer att närvara vid det kungliga besöket nästa vecka. De båda är i Sydafrika.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…