Hovet avslöjar: Därför kan den nya bilden på Leonore stoppas

Hovet avslöjar: Därför kan den nya bilden på Leonore stoppas
Prinsessan Leonore fyller fyra år – men den traditionsenliga bilden på födelsedagsbarnet kan komma att stoppas av hovet.
Annons

På tisdag fyller prinsessan Madeleine och Chris O’Neills äldsta dotter, prinsessan Leonore, fyra år. Men den som förväntar sig att hovet då bjuder på en ny bild av Leonore kan bli besviken. Enligt Expressens uppgifter kan det nämligen bli så att bilden stoppas.

Annons

Detta på grund av att födelsedagen äger rum på tisdag, samma dag som danska prins Henrik ska begravas.

– Eftersom det är samma dag som prins Henriks begravning kan det bli så, förstår jag när jag pratar med hovet, att de inte går ut med en glad och härlig barnbild samma dag. Av respekt för prins Henrik och den sorg som då finns i Danmark, säger Expressens hovreporter Elias Giertz.

Enligt den kungliga tradition så brukar hovet alltid bjuda på en ny bild av de minsta kungligheterna i samband med att de fyller år. Leonores fyraårsdag kan dock bli ett undantag.

– Det finn en risk, när jag pratade med hovet sa de att de inte hade något besked och får återkomma. Men det kan bli så att de väntar en dag, säger Giertz i inslaget.

Annons

 

Han tror också att kungafamiljen kommer vara ytterst tysta i sociala medier just på tisdag, för att visa respekt till den danska kungafamiljen.

– Jag tror inte att det kommer vara några uppdateringar då med barnbilder, det tror jag inte, det går inte riktigt ihop, avslutar Giertz.

Kungafamiljens busigaste syskon – se de härliga bilderna på Leonore och Nicholas!

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar